PRO H2O - Sisteme irigatii, peisagistica Bucuresti, Ilfov Afisari: 6
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 1
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
nr. 7-11, sector 6, Drumul Manastirea Varatec
-------------------------
Phone: Telefon
  0763776237
-------------------------
Web: Internet
  email: comercial@proh2o.ro; tehnic@proh2o.ro
  site: www.proh2o.ro

 
Realizare, montaj sisteme irigatii  
Detalii  

Prin irigatie se urmareste aprovizionarea dirijata a solului cu apa, în functie de cerintele plantelor, în scopul de a obtine zone verzi de o calitate superioara, în contextul în care principala cale de satisfacere este o gradina bine îngrijita.

Cercetarile au demonstrat ca irigatia nu se justifica economic numai în regiunile aride, ci si în zonele subumede, unde se obtin însemnate sporuri de productie, cu cheltuieli relativ reduse, fiind necesara o norma de irigare unica, repartizata în 2-3 udari.

Peluzele din jurul cladirilor rezidentiale, arborii, arbustii, au o mare valoare estetica si un important element de protectie a mediului. Pe de alta parte, datorita unor factori meteorologici, precipitatiile se reduc în sezonul de crestere în tara noastra, iar distributia apei este inegala. Cu echipamentele profesionale de irigatii profesionale, apa este distribuita in mod egal cu o eficienta extrem de mare ce duce la reducerea consumului de apa.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.