Meniu 10 euro - crochete de cascaval;
- carnati la gratar;
- pastrama de pui ;
- pulpe de pui ;
- salata asortata;
- cartofi la cuptor.
Meniu 15 euro - salata greco;
- ficatei cu bacon;
- branza cu rosii, ardei gras si castraveti;
- pulpe de pui;
- cartofi la cuptor;
- risotto primavera;
- bruscheta;
- penne verdure.
Meniu 20 euro - pulpe de pui la gratar;
- orez cu legume;
- pastrama porc;
- pastrama vita;
- frigarui caprese;
- tartine de somn;
- salata de andive cu pui;
- salata greco;
- salata deliciosa;
- piept de pui la gratar;
- cartofi la cuptor;
- spaghetti carbonara;
- tortelini al forno;
- pizza regina (ciuperci + sunca).
Meniu 30 euro Antreu rece: - sorici;
- sunca afumata;
- branza de burduf (in coaja de copac) cu ceapa rosie;
- carnaciori proaspeti;
- ficatei pui (rulati in bacon);
- cascaval pane;
- salam sibiu, kaizer, muschiulet afumat, sunca;
- cascaval, cascaval afumat, telemea;
- ardei umplut cu branza si legume proaspete;
- tartine cu pate de gasca;
- icre somon fummé
Paste: - penne quattro formagi;
- penne arabiata;
- spaghetti amatriciana.
Salate: - salata greceasca;
- salata caprese ( rosii cu mozzarella);
- salata de fasole cu ton si ceapa rosie.
Fel de baza: - piept de pui pane cu sos swet chilli;
- piept de curcan cu sos quattro formagi si sos fructe de padure;
- file porc impanat cu usturoi, bacon si carnaciori afumati;
- cartofi la cuptor;
- orez basmatic;
- legume la gratar;
- salata verde;
- salata de muraturi asortate;
- salata de varza murata.
Desert: Meniu 45 euro Antreu rece: - muschi file afumat;
- pastrama pui;
- specialitati mezeluri
- cascaval;
- telemea;
- rosii, castrevti, ardei gras;
- masline negre si masline verzi;
- bruschete;
- crostini misti;
- roast beff pe pat de rucola cu scalie de parmezan.
Antreu cald: - aripioare de pui marinate;
- ciocanele de pui marinate;
- bulete de cascaval;
- ciuperci soté.
Salate: - salata vegetariana;
- salata de fasole cu ton;
- salata greceasca.
Paste: - ravioli, pomodori e basilicum; - tortelini panna prosciuto e funghi; - gnocchi quattro formagi Fel de baza: - frigarui asortate;
- mini snitele de pui si porc;
- piept de curcan cu sos fructe de padure si sos quattro formagi;
- cartofi noi condimentati ( wedges potatoes);
- orez basmatic;
- salata de ardei copti;
- salata verde;
- salata de castraveti cornichon.
Desert: Meniu 55 euro Antreu rece - barcute castravete cu pate de ficat;
- bulgarasi quattro formagi;
- prosciuto crudo;
- sunca;
- pastrama pui;
- masline verzi si masline negre;
- parmezan;
- rosii, castreveti, ardei gras;
- salam italienesc;
- frigarui caprese;
- tartine somon fumé;
- muschi file.
Antreu cald: - ficatei de pui cu ciuperco soté;
- gujoane piept de pui cu susan si sos sweet chilli.
Peste: - calamari, midii, creveti pane;
- dovlecei sweet chilli;
- sos unt cu busuioc.
Fel de baza: - rulouri de pui cu sos quattro formagi;
- piept de curcan cu sos fructe de padure;
- file porc impanat cu usturoi, bacon, carnaciori afumati;
- cartofi noi condimentati ( wedges potatoes);
- orez basmatic;
- legume la gratar.
Salate - salata greceasca;
- salata de fasole cu ton;
- salata de pui;
- salata verde;
- salata de muraturi asortate;
- salata de ardei copti.
Desert: *Oferta este valabila de luni pana vineri. Se percepe o taxa de inchiriere asalii in valoare de 600 euro. |