Ambalajele pentru cozonaci sunt un subiect important pentru producatorii de produse de panificatie si patiserie deoarece se apropie cu pasi repezi sarbatorile pascale, iar pe mesele romanilor nu vor lipsi cozonacii. Aceste bunatati traditionale inregistreaza un varf de consum in perioada Pastelui (de exemplu, anul trecut s-au cumparat aproximativ 7 milioane de cozonaci). In cazul cozonacilor, probabil 2 lucruri sunt foarte importante pentru consumator: In primul rand, RETETA: consumatorii aleg anumiti producatori care respecta o reteta cat mai simpla si gustoasa, cat mai “ca la mama/bunica acasa”. Un cozonac cu umplutura din plin si aluat pufos este irezistibil. In al doilea rand, AMBALAJUL. Pentru succesul garantat al cozonacului, ambalajul trebuie sa fie impecabil. Pungile speciale pentru cozonaci trebuie sa fie simple si atractive, cu un design placut pentru ca unii dintre noi ofera cozonacii chiar ca si cadou familiei, prietenilor sau partenerilor de afaceri. In designul ambalajului se folosesc zone tip “fereastra” unde, datorita transparentei ridicate a materialului se poate vedea foarte clar cozonacul. Pungile din bopp trebuie sa fie inodore pentru a nu afecta aroma inconfundabila a cozonacului. Ambalat fiind in pungile speciale, cozonacul se mentine proaspat mai mult timp. Pungile pentru cozonaci sunt realizate de obicei din polipropilena (bopp) deoarece materialul are un grad extrem de mare de transparenta, pot fi confectionate in foarte multe dimensiuni si pot fi imprimate la o rezolutie impresionanta in policromie pe ambele fete. Folia poate avea diferite grosimi, in functie de masa si volumul cozonacului si preferintele dvs. IMPRIMAREA pungilor pentru cozonaci. Fabrica De Ambalaje Exonia Holding realizeaza GRATUIT designul fiecarui model de punga dupa indicatiile beneficiarului. Imprimarea se poate realiza in maxim 8 culori policromie si speciale la rezolutie mare, functie de complexitatea ambalajului. Toate ambalajele alimentare furnizate de Exonia Holding au Certificat de Conformitate si sunt avizate DSV, LAREX, ISO9001 si EUR. CONFECTIA pungilor de cozonaci: se executa GRATUIT pliu la baza pungii, pentru a permite ambalarea. Deasemenea, pungile pot fi prevazute cu fante de aerisire, obligatorii la ambalarea urgenta a produselor calde. Lipirea se realizeaza numai pe lateral (filosudura) si, niciodata la baza, procedura ce confera rezistenta deosebita in special pentru ambalarea manuala. Pentru ambalare pe masini automate, livram folia sub forma de film. Pentru antreprenorii din domeniul panificatiei si patiseriei, Fabrica De Ambalaje Exonia Holding ofera solutii de calitate pentru ambalarea cozonacilor. Contactati-ne cu incredere! |