Gallo Nero, Restaurant - Bucuresti
Home
Produse / Servicii
Discount
Prezentare video
Contact / Harta
Gallo Nero, Restaurant - Bucuresti
Afisari:
1660
Categorie:
RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI
>>
Restaurante
Vizitatori:
656
SUMAR
Antipasti di mare (1)
Antipasti terra (1)
Insalata (1)
Risotti (1)
Secondi di mare (1)
Secondi di terra (1)
Vinuri (1)
Zuppe (1)
Desert (1)
Despre Gallo Nero (1)
Localizare pe harta Romaniei
Adresa
Bd. Decebal, Nr. 12, Sector 3, Bucuresti
Telefon
0726544889; 0213268128
Internet
email:
mateigallo@yahoo.com
site:
www.gallonero.ro
Risotti
1. Risotti
RISOTTO VERDURE Risotto cu Legume 31 RISOTTO AL POLLO Risotto cremos cu Pui, Ciuperci Champinon si parmezan-300 gr 34...
detalii >>>
foccacia
|
sos calypso
|
Apa carbogazoasa
|
Apa cu sare
|
Apa masa
|
Apa plata
|
Apa plata copii
|
Ardei gras
|
Ardei gras rosu
|
Ardei gras verde
|
Bauturi fine
|
Bauturi orez
|
Bauturi racoritoare portocale
|
Black jack
|
Branza telemea
|
Bruschete cu rosii
|
Bruschete cu somon
|
Bucatarie italiana restaurant
|
Business restaurant
|
Cabernet sauvignon
|
Cafea irish cream
|
Cafea verde
|
Calamar gratar
|
Caracatita gratar
|
Caracatita pui
|
Cartofi cu ciuperci
|
Cartofi cu ou si branza la cuptor
|
Cartofi prajiti
|
Castraveti murati
|
Ceafa de porc la gratar
|
Ceafa porc
|
Ceai aromat
|
Ceai copii
|
Ceai de fructe
|
Ceai fructe
|
Ceai natural
|
Ceai verde
|
Ceapa verde
|
Ciocolata alba
|
Ciocolata dulce
|
Ciocolata nuci
|
Ciuperci cu masline
|
Ciuperci cu rosii
|
Ciuperci proaspete
|
Ciuperci trufe
|
Crema branza
|
Crema de ciuperci cu crutoane
|
Crema de legume
|
Crema de rosii
|
Crema de rosii cu busuioc
|
Crema de rosii cu crutoane
|
Crema de whisky
|
Crema inghetata
|
Crema unt
|
Dorada forno
|
Evenimente familie
|
Ferma pui
|
File lup de mare
|
File peste
|
File piept pui
|
File porc
|
File somon
|
Fructe mare
|
Fructe proaspete
|
Fulgi cartofi
|
Fulgi de parmezan
|
Iaurt fructe
|
Iaurt gras
|
Inghetata cafea
|
Inghetata cu portocale si nuci
|
Insalata mista
|
Intalnire de afaceri
|
Legume ciuperci
|
Legume la gratar
|
Legume proaspete
|
Masa de tort
|
Masline rosii
|
Medalioane de curcan cu piure
|
Meniu personalizat
|
Mix masline
|
Mozzarella cu rosii
|
Muschi file
|
Muschi vita gratar
|
Muschiulet porc
|
Muschiulet porc
|
Mustar dulce
|
Mustar usturoi
|
Orez cu legume
|
Orez fructe mare
|
Orez muschi vita
|
Orez piept pui
|
Orez rosu
|
Peste gratar
|
Peste proaspat
|
Petto pollo
|
Piept curcan
|
Piept de pui aromat
|
Piept de pui ca in provence
|
Piept de pui cu broccoli
|
Piept de pui cu ciuperci
|
Piept de pui cu sos de branza
|
Piept de pui la gratar
|
Piept pui
|
Piure cartofi
|
Piure de spanac cu usturoi
|
Piure fructe
|
Piure legume
|
Pui alune
|
Pui cartofi
|
Pui ciuperci
|
Pui cu spanac
|
Pui dulce
|
Pui la gratar cu piure
|
Pui legume
|
Pulpe de pui cu susan
|
Pulpe porc
|
Pulpe pui
|
Restaurant bucuresti
|
Restaurante bucuresti
|
Restaurante sector 3
|
Restaurante specific italienesc
|
Rosii cherry
|
Salata de cartofi
|
Salata de castraveti
|
Salata de fructe
|
Salata de fructe cu inghetata
|
Salata de rosii
|
Salata de varza alba
|
Salata de varza dulce
|
Salata fructe
|
Salata pollo
|
Salata pui
|
Salata pui foccacia
|
Salata pui parmezan
|
Salata sezon
|
Salata ton
|
Salata verde cu castraveti
|
Salata verde cu ceapa
|
Saloane restaurant
|
Saltimbocca de pui cu legume
|
Sare lamaie
|
Sauvignon blanc
|
Sos mustar
|
Sos salata usturoi
|
Sos tartar
|
Sos unt salvie
|
Sos usturoi
|
Spanac cu ciuperci
|
Spanac cu rosii
|
Suc de portocale
|
Suc fructe
|
Suc rosii
|
Supa crema
|
Supa de legume
|
Supa legume
|
Telemea mixta
|
Tort ciocolata
|
Tort copii
|
Tort fructe
|
Ulei susan
|
Usturoi fulgi
|
Usturoi, rosii, patrunjel
|
Vanzare vinuri
|
Varza alba
|
Varza dulce
|
Varza rosie
|
Vinuri internationale
|
Vinuri masa
|
Vinuri rose
|
Vinuri rosii
|
Vita ardei gras
|
Vita cartofi
|
Whisky cream
|
Email:
Parola:
Web analytics
Nume firma
Nume site ~
www.ghidul.ro/
Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma
Persoana de contact
Telefon
Email
* Toate campurile sunt obligatorii.
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.