Restaurantul Herastrau este printre restaurantele cu traditie din Bucuresti, se pare una dintre constructiile arhitectonice atribuite renumitului prof. Octav Doicescu. În jurul anului 1949, înca ne mai calcau pragul cuconitele "cu o botina din cea mai fina", iar mai apoi, "în vremea comunistilor" se spune ca aici ar fi pus tara la cale Gheoghe Gheorgiu Dej si tot aici a cântat cu foc Gica Petrescu "Fetite dulci ca'n Bucuresti". Restaurantul care pe vremuri se deschidea la 1 aprilie si se închidea la 1 octombrie, pastreaza înca, aerul boem al unui restaurant cu state vechi. Strabatând timpurile, în pas cu vremurile, astazi nu vrem sa lasam anotimpurile sa moara la Restaurant Herastrau! Fie ca "vine toamna iar' ca dup-un psalm aminul" sau "te uita cum ninge decembrie", am dorit sa facem din Noul Restaurant Herastrau motivul pentru care te urci în masina, traversezi orasul si uiti de "cârciuma din drum". Suntem gata! Pentru asta, am pus laolalta suflet, resurse, energie, venim cu bucatari experimentati, un master-sef talentat si ambitios, servicii orientate pe nevoile oaspetelui si un meniu variat si sofisticat cât sa ne dorim sa ne individualizezi printre marile restaurante ale momentului. Avem pretentia alegerii unor ingrediente de calitate, pentru ca alegerea ta sa fie perfecta! |