Jaristea, Restaurant - Bucuresti Afisari: 407
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 2188
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
George Georgescu, Nr. 50-52, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0721961936 ; 0775609233 ; 0770948868
-------------------------
Web: Internet
  email: stabiliment@jaristea.ro
  site: www.jaristea.ro

 
Meniuri ieftine si gustoase  
Detalii  

Sub deviza „ÎN FIECARE ZI, UN MENIU BUN, SANATOS, IEFTIN SI GUSTOS!”, puteti comanda – cu 24 de ore înainte – felurile de mâncare preferate la unul dintre urmatoarele numere de telefon:0721 961 9360775 609 2330770 948 868

Livrarile se fac zilnic între orele 12.00 – 19.30 în orice parte a Bucurestiului.

Pentru toate comenzile, curierul este inclus în pret.

 

MENIUL NUMARUL 1: SINDROFIE ÎN CARANTINA

Ciorba de perisoare – 3 portii = 1.200 ml – 12 perisoare, smântâna si ardei iuteSarmalute în foi de vita – 3 portii = 18 bucati + smântânaPlacinta de brânza – 3 portii – 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret – 85 lei

 

 

MENIUL NUMARUL 2: ÎNDESTULARE PE PODUL CALITEI

Ciorba sanatoasa de fasole alba boabe cu ciolan afumat plus ardei iute – 3 portii = 1.200 ml              Snitele dâmbovitene din porc, curcan sau pui, cu piureu de cartofi – 3 portii = 6 buc. snitele + 450 gr. piureuPrajitura cu aluat fraged si gem – 3 portie = 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret 85 lei

 

MENIUL NUMARUL 3: DESFATAREA LUI KIR NICOLA

Placinta macedoneana de carne – 3 portii = 600 grSaramura de crap lipoveneasca cu mamaliga – 3 portii = 750 gr saramura+ 450 gr mamaligaPlacinta cu mere – 3 portii = 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret 95 lei

 

 

MENIUL NUMARUL 4: CABARET CULINAR BUCURESTEAN

Ciorba de vacuta dreasa cu smântâna, plus ardei iute – 3 portii = 1.200 ml          Pârjoale moldovenesti (3 bucati la portie), cu piureu de cartofi – 3 portii = 9 buc. mari pârjoale + 450 gr piureuPlacinta de dovleac – 3 portii – 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret 85 lei

 

 

MENIUL NUMARUL 5: PETRECERE NEGUSTOREASCA

Ciorba de burta cu smântâna si ardei iute – 3 portii – 1.200 ml      Sarmalute „Pastorel” în foi de varza (5 bucati la portie) cu mamaliga – 3 portii = 15 buc. sarmale + 450 gr mamaligaCrema de zahar ars – 3 portii = 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret 90 lei

 

 

MENIUL NUMARUL 6: CHEF PESCARESC

Icre de crap tescuite cu migala – 3 portii = 450 grZacusca lipoveneasca de somn cu legume – 3 portii = 450 grCrap prajit cu mamaliga si mujdei de usturoi – 3 portii = 750 gr. crap + 450 gr mamaligaPrajitura Negresa – 3 portii = 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chifle                                                                                       Pret 95 lei

 

 

MENIUL NUMARUL 7: BUNATATI RAFINATE

Rulada de somon norvegian cu spanac – 3 portii = 300 grPapiote de cascavaluri cu struguri – 3 portii = 300 grPapara de salau în bechamel cu usturoi si marar – 3 portii = 750 grTort de ciocolata – 3 portii = 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret 95 lei

 

 

MENIUL NUMARUL 8 – BUCATE VEGETARIENE

Fasole batuta – 3 portii – 300 grZacusca de vinete – 3 portii – 300 grSalata de vinete – 3 portii – 300 grOrez cu multe legume si ciuperci – 3 portii = 750 grUn pandispan cu stafide sultanite – 300 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret 85 lei

 

KERA CALITA va ureaza SANATATE ÎN BUCATE!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
intelepciunea  |  Abatoare curci  |  Ardei iute  |  Banca biserica  |  Bariera cladiri  |  Bucatarie romaneasca restaurant  |  Burta vita  |  Carne curcan  |  Carne porc fasole   |  Carne pui  |  Cartofi cu ciuperci  |  Catifea  |  Cina afaceri  |  Ciocolata alba  |  Ciolan afumat fasole  |  Ciolan afumat varza calita  |  Ciolan fasole  |  Ciolan varza  |  Ciorba burta  |  Ciorba de porc  |  Ciorba de vacuta   |  Ciorba pui  |  Concert pian  |  Crema de zahar ars   |  Crema zahar ars  |  Deserturi  |  Foi comanda  |  Foi placinta  |  Foi vita saramura  |  Icre de crap  |  Icre somon  |  Legume ciuperci  |  Legume saramura  |  Meniu pui  |  Numarul de bucati  |  Numere de telefon  |  Picioare mese  |  Prima casa  |  Primii dinti  |  Primul ajutor  |  Protectia datelor   |  Pui ardei iute  |  Pui cartofi  |  Pui ciuperci  |  Pui cu mazare  |  Pui cu spanac  |  Pui legume  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 4  |  Restaurante specific romanesc  |  Rulada carne  |  Rulada curcan  |  Rulada de ciocolata   |  Rulada de curcan   |  Rulada de pui cu legume  |  Rulada porc  |  Saramura crap  |  Saramura pui  |  Sarmale  |  Sarmale in foi de varza  |  Sarmalute in foi de varza   |  Sarmalute foi vita  |  Sarmalute in foi de varza   |  Somon afumat   |  Spanac cu ciuperci   |  Umbrele  |  Varza alba  |  Varza calita   |  Viata de noapte  |  Vin vechi  |  Vita cartofi  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.