Specific romanesc,organizeaza evenimente. Avem o traditie indelungata in domeniu, in anul 1972 s-a deschis restaurantul Crangasi ce avea sa devina in anul 1996 Restaurant La Nasu Bucuresti. Noi acordam o mare atentie calitatii serviciilor prestate astfel incat satisfacem dorintele celor mai pretentiosi si mai exigenti clienti. Restaurantul "La Nasu" Bucuresti, modernizat si redecorat pe parcursul anilor, a ajuns sa dispuna de un salon cu o capacitate de aprox. 180 de locuri, o braserie de 100 de locuri, un salon de nefumatori de 60 de locuri, si terasa de 40 de locuri cu posibilitate de extindere intr-un singur salon de pana la 340 de locuri ce permit organizarea in conditii excelente de mese festive, petreceri, nunti, botezuri, intalniri de afaceri, cocktail-uri, parastase, comemorari, zile onomastice, banchete, conferinte, revelioane, mese fastive de Craciun si Paste, Valentine's Day, 1 Martie si ziua femeii (8 Martie). Salonul este dotat cu sistem de aer conditionat si instalatii de purificat aer. Bucataria este echipata cu cele mai moderne utilaje din domeniu gastronomic, meniul cuprinzand o varietate de preparate din bucataria traditionala romaneasca si cea internationala. |