| La Taifas, Bistro - Bucuresti | | |
| | | | | | | | Ne aducem aminte de vremea când mama ne facea ardei umpluti… Arome venite din copilarie, cu patrunjel si... detalii >>> | | | | | | | | Cocos în vin, pe româneste, preparat dupa o veche reteta galica. Merge de minune cu o garnitura de cartofi trasi la tigaie si... detalii >>> | | | | | | | | Un restaurant unde poti petrece clipe de neuitat. Bistro La Taifas este situat pe strada Mihail Moxa la numarul 12, aproape de... detalii >>> | | | | | | | | Când spui boia dulce si carne de vita, trebuie sa pomenesti si ceapa si ardeiul gras. Pentru ca toate acestea înseamna un... detalii >>> | | | | | | | | Midii prospete, aduse de la ferma Dalboca din Bulgaria, trase la tigaie în unt si ceapa, presarate cu sare si piper, însotite... detalii >>> | | | | | | | | Papanasii au ajuns la noi pe filiera saseasca si svabeasca si nu le-a trebuit mult ca sa devina unul din deserturile preferate ale... detalii >>> | | | | | | | | Cu foietaj fraged, uns cu galbenus de ou, cu brânza dulce de la piata si stafide, facem la bistro o placinta cu brânza ca la... detalii >>> | | | | | | | | Surprinzator cum o prajitura atât de simpla cum este savarina, a rezistat de-a lungul vremii. Care sa fie secretul... detalii >>> | | | | | | | | Sosul de rodii pe care îl asezam lânga somonul pregatit la cuptor creaza poezia pe care multe retete similare n-o cunosc.... detalii >>> | | | | | | | | Înainte de toate, fireste, o tuica de Valeni. Apoi, muschi de vita, file si ceafa de porc, cîrnati si mici, cu garnituri... detalii >>> | | | | | | | | |
|
|