Cat de sanatos iti place sa mananci? Bucatarul nostru iti recomanda un meniu natural, bazat pe retete cu pasari de curte ( rate, gaste, curcani, gaini) sau iepuri de casa pregatite in mod traditional. Pasarile sunt achizitionate de la producatori particulari satmareni get-beget din Ardud, Cuta, Botiz, Hodisa, Turt sau Halmeu. Acestea ofera savoarea aromelor de altadata, a gusturilor pastrate in amintirea noastra din copilarie; memoria gustativa a meleagurilor satmarene. Ce poate fi mai bun decat:- Curcan cu masline, – Curcan la tava cu sos de ciuperci, – Pulpa de curcan pe varza rosie cu crusta de miere de albine, – Friptura de pui cu mujdei si mamaliguta, – Rata pe varza rosie , – Rata cu sos de afine, – Rata cu sos de portocale, – Piept de gasca cu masline si lamaie, – Pulpa de gasca la cuptor, – Friptura de iepure, – Iepure cu ciuperci. Alege TU! Toate acestea alaturi de o palinca de Turt si un vin de Halmeu, combinatia unei seri reusite pentru clienti deosebiti, inteligenti si sanatosi. Si mai presus de toate: “Plateste … doar daca-ti prieste! |