I. 1. Primirea invitatilor cu sampanie si piscoturi 2. Aranjamentul meselor: alune, saratele, fructe, flori 3. Aperitiv: - rosii umplute
- masline
- branza
- icre
- cascaval
- rulada din piept de pui
- muschiulet afumat
- salam de sibiu
- sunca presata
- chiftelute
- oua in aspic (optional)
4. Sarmalute cu mamaliguta si ardei iute 5. Peste pane cu garnitura de cartofi nature si lamaie 6. Friptura: - ceafa de porc si piept de pui
- garnitura de cartofi pai
- salata (la alegere: varza / rosii / muraturi)
7. Cafea 8. Inghetata / prajituri II. 1. Bauturi racoritoare: - Apa minerala
- CocaCola
- Fanta
- Granini
2. Bauturi alcoolice: 3. Vinuri - Feteasca Regala de Recas
- Merlot de Recas
|