Deschis la parterul Palatului Ştirbey, Restaurantul oferă clienţilor o atmosferă caldă şi distinsă într-un cadru discret şi exclusivist. Restaurantul se desfăşoară pe suprafaţa a trei saloane comunicante, are o capacitate de 80 de locuri şi se deschide către terasa palatului. Având un meniu cu specific romanesc, restaurantul oferă însă şi o serie de specialităţi ale casei, cum ar fi: - Terină de ficat de raţă a la Ştirbey pe citrice prizionere în aspic
- Supă de homar
- Fantezie a la Domnitorul Alexandru Ştirbey - Muşchi de vită marinat, acoperit de rucola şi scalii de parmezan
- File de calcan la cuptor cu ierburi aromatice şi usturoi sălbatic a la Prinţul Barbu Ştirbey
- Tortul casei a la Prinţesa Nădeja
În plus, Restaurantul Palatul Ştirbey oferă clienţilor săi o adevărată incursiune în istoria bucătăriei româneşti, prin bucatele preparate după reţete originale, datând de peste 100 de ani, de care doar cunoscătorii îşi amintesc astăzi. |