Resto Aperto, Restaurant - Bucuresti Afisari: 241
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 181
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Vitan , Nr.55-59(Bucuresti Mall) Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0738741118
-------------------------
Web: Internet
  email: info@restoaperto.ro
  site: www.restoaperto.ro

 
Gelato  
Detalii  

PROFITEROL (350gr) Înghetata de Vanilie, Profiterol, Sirop de Ciocolata, Frisca, Menta.

ABSOLUT CIOCCOLATA (300gr) Înghetata de Ciocolata Alba si Neagra, Ciocolata Alba, Ciocolata Neagra, Fri

MENTA CIOCCOLATA (250gr) Înghetata de Vanilie, Ciocolata Neagra Scalii, Macaron, Menta

GIANDUIA (320gr) Înghetata de Alune de Padure, Variegato Gianduia, Biscuiti Amaretto, Frisca Batuta, Menta.

STRACCIATELLA E FRAGOLA (330gr) Înghetata de Vanilie, Ciocolata Neagra Scalii, Capsuni, Sirop de Carame

 

Pernigotti si ciocolata O poveste fara sfârsit...

Daca iubesti dulciurile si mai ales ciocolata, este foarte posibil sa fi auzit de Pernigotti, prima fabrica de ciocolata din Italia. Inovatia, ingredientele excelente, investitiile constante în tehnici moderne de procesare si mai presus de toate, pasiunea, au transformat micutul atelier de dulciuri din Piemont într-una din cele mai faimoase marci italienesti. Penigotti si-a deschis oficial portile în 1860 si de atunci au ramas în inimile italienilor pentru tot ceea ce înseamna ciocolata, nuga, crema din alune de padure si fistic, si bineînteles… pentru Gelato! La 22 de ani de la deschidere, calitatea excelenta este recompensata cu stema oficiala a furnizorilor Casei Regale. Iar în 1927 începe productia la scara larga a mult iubitelor praline Gianduiotto, un amestec delicios de ciocolata si alune de padure. Noua ani mai târziu, în 1936, Pernigotti este printre primii care intra pe piata ingredientelor pentru înghetata, devenind un vârf de lance în domeniu. Cu o traditie în fabricarea ciocolatei de aproape 160 de ani si cu peste 80 de ani de experienta în producerea înghetatei, Pernigotti aduce la Aperto excelenta gustului Italian. Totul începe de la ingredientele de înalta calitate prelucrate cu maiestrie: alune de padure DOP, fistic de Bronte, boabe de cacao de pe cele mai bune plantatii din lume. Si pentru ca detaliile fac diferenta, toata gama Pernigotti este halal si fara gluten, iar pentru dietele speciale, exista bineînteles variantele kosher si fara lactoza. La Aperto, am ales pentru tine gelato Pernigotti, pentru ca vrem sa te bucuri de gustul autentic italian de la prima lingurita… pâna la ultima!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Alune de padure  |  Alune padure  |  Apa parfum  |  Ardei gras  |  Bain marie  |  Biscuiti cacao  |  Biscuiti crema  |  Biscuiti fara gluten  |  Biscuiti vanilie  |  Blat de lucru  |  Blat pizza  |  Calamari umpluti  |  Caracatita pui  |  Cartofi cu ciuperci  |  Cartofi cu rozmarin   |  Centrul national conservarea promovarea culturii traditionale  |  Chiftelute piept de pui  |  Chiftelute cu susan   |  Chiftelute susan  |  Ciocolata alba  |  Ciocolata fara gluten  |  Ciocolata neagra  |  Ciuperci cu masline   |  Ciuperci cu rosii  |  Cocktailuri organizari  |  Crema de rosii   |  Crema de rosii cu busuioc  |  Crema unt  |  Creveti decorticati  |  Crochete de pui cu susan   |  Crochete pui  |  Crochete susan  |  Dulciuri fara gluten  |  Esenta rom  |  Fistic  |  Fructe mare  |  Fructe proaspete  |  Fructe uscate  |  Gheata pentru racire  |  Gluten  |  Indice glicemic   |  Ingrediente proaspete  |  Masline negre  |  Masline rosii  |  Masline verzi usturoi  |  Mozzarella cu rosii   |  Nastere apa  |  Nuga ciocolata  |  Orez fructe mare  |  Oua paste  |  Pasta usturoi  |  Paste fara oua  |  Paste somon  |  Paste, pizza  |  Piept pui  |  Pizza anghinare  |  Pizza ansoa  |  Pizza capricciosa  |  Pizza ciuperci  |  Pizza cu ton  |  Pizza extra hot  |  Pizza gorgonzola  |  Pizza gustoasa  |  Pizza margherita  |  Pizza margherita extra  |  Pizza marinara  |  Pizza masline  |  Pizza mozzarella  |  Pizza napoli  |  Pizza oregano  |  Pizza parma  |  Pizza prosciutto crudo  |  Pizza prosciutto salami  |  Pizza quatro formaggi  |  Pizza salam  |  Pizza salami  |  Pizza ton  |  Praline ciocolata  |  Preparate italienesti  |  Preparate porc  |  Preparate traditionale  |  Procesare peste  |  Pui cartofi  |  Pui cu spanac  |  Pui dulce  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurant mall  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 3  |  Risotto primavera  |  Rosie cu vinete   |  Rosii cherry  |  Salam copt  |  Salam picant  |  Salata de cartofi  |  Salata de castraveti  |  Salata de rosii  |  Salata greceasca  |  Salata pui  |  Salata ton  |  Salate rosii  |  Somon afumat   |  Sos gorgonzola  |  Sos pizza picant  |  Sos usturoi  |  Spaghetti carbonara  |  Spanac cu rosii   |  Telemea capra  |  Telemea vaca  |  Ulei de rozmarin   |  Ulei extravirgin  |  Ulei masline extravirgin  |  Usturoi, rosii, patrunjel  |  Vin alb  |  Vin orez  |  Vita ardei gras  |  Vita cartofi  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.