| | | | | | | Cutit de bucatarie pentru taiat paine. Lungime lama 21 cm. detalii >>> | | | | | | | | Cutit profesional utilizat in carmangerii si bucatarii. Lungime lama 18 cm detalii >>> | | | | | | | | Cutit profesional utilizat in carmangerii si bucatarii. Lungime lama 20 cm detalii >>> | | | | | | | | Cutit profesional utilizat in carmangerii si bucatarii, cu lama din otel inoxidabil, maner anti-alunecare. Lungime lama 18 cm detalii >>> | | | | | | | | Cutit profesional utilizat in carmangerii si bucatarii, cu lama din otel inoxidabil, maner anti-alunecare. Lungime lama 26 cm. detalii >>> | | | | | | | | Cutit profesional utilizat in carmangerii si bucatarii, cu lama din otel inoxidabil, maner anti-alunecare. Lungime lama 21 cm detalii >>> | | | | | | | | Cutit profesional utilizat in bucatarii pentru taiat si curatat fructe si legume mici cu varful rotunjit. Lungime lama 9 cm. detalii >>> | | | | | | | | Dispozitiv pentru ascutit cutite profesionale Dispozitivul poate fi montat pe masa sau utilizat din mana Dispozitivul se poate... detalii >>> | | | | | | | | | | Malaxor manual folosit in carmangerii si bucatarii pentru prepararea salamurilor, carnatilor si hamburgerilor structura, carcasa,... detalii >>> | | | | | | | | Satar pentru transat, realizat prin forjare cu manere aplicate. Lungime 20 cm. detalii >>> | | | | | | | | Masina pentru umplere carnati, utilizata in carmangerii, macelarii si bucatarii profesionale. Caracteristici: - cilindru din... detalii >>> | | | | | | |