| | | | | | | Valoarea nutritiva este in medie de 100g de produs avand: energie: 1781kj(418), proteine 8g, lipide 15,8g, glucide 61g. detalii >>> | | | | | | | | Valoarea nutritiva este in medie de 100g de produs 1705kj(406), proteine 9,2g, lipide 15,2g, glucide 58g. detalii >>> | | | | | | | | Fulgi de ovaz integral, cereale expandate (faina de porumb, faina de grau, faina de orez), fulgi de porumb (porumb extras din malt de... detalii >>> | | | | | | | | Soia texturata contine felii de soia, prelucrata si deshidratata, imbogatita cu fibre vegetale. Cuburile de soia se hidrateaza prin... detalii >>> | | | | | | | | Fulgii de tarate au, rol important intr-o alimetatie echilibrata. Se pot consuma cu apa, lapte, ceai sau ca atare. Daca se consuma... detalii >>> | | | | | | | | Bogat in proteine, vitamine, minerale si enzime, fulgii de orz sunt eficienti in functionarea organismului fiind foarte digerabili,... detalii >>> | | | | | | | | Fulgii de secară pot sa faca din micul dejun o sursa hrănitoare de fibre pentru intreaga zi, oferindu-ti imediat senzatia de... detalii >>> | | | | | | | | Granulele de soia, au o culoare naturala (sau culoarea carnii). In stare uscata este tare si crocanta iar dupa hidratare este elastica si... detalii >>> | | | | | | | | | | | Fructe de padure - fulgi de ovaz (49%), stafide, fulgi de grau (10%), fulgi de porumb,faina de porumb, seminte de floarea soarelui... detalii >>> | | | | | | | | Musli cu fructe 1 kg si 500 g - fulgi de cereale integrale (grau, secara, ovaz, orz, porumb), fructe deshidratate (30%): (stafide,... detalii >>> | | | | | | | | Mure si Zmeura – fulgi de ovaz si grau, faina de orez, faina de grau, extract de malt de orz, zahar, sare, zmeura liofilizata 0,5%,... detalii >>> | | | | | | | | Snitelele de soia se hidrateaza prin fierbere pana la inmuierea acestora in apa adaugandu-se condimente (usturoi, foi de dafin, piper,... detalii >>> | | | | | | |