Pentru învatamântul prescolar în anul scolar 2019-2020 gradinita noastra are alocate 3 grupe astfel: mica, mijlocie, mare. Fiecare grupa este condusa de 2 educatoare calificate în sistemul national de învatamânt si acreditate de sistemul de educatie al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea. 1. Activitatile de baza ale gradinitei sunt organizate pe baza planului cadru dat de Curriculumul National: Jocuri si activitati didactice alese (ALA), Activitati pe domenii de învatare/experientiale (ADE) si Activitati de dezvoltare personala (ADP). Acestea sunt legate prin activitatile numite Rutine si Tranzitii. Activitati pe domenii de învatare/experientiale (ADE) sunt:1. Domeniul limba si comunicare2. Domeniul stiinte3. Domeniul om si societate4. Domeniul estetic si creativ5. Domeniul psihomotric Optionalele alese în acest an sunt: Grupa mijlocie – Fun with English – 1st level Grupa mare – Fun with English – 2nd level Costul pentru activitatile de baza care se desfasoara în programul 8.00-12.30 este de: 5000 lei pe an scolar. Acesta poate fi platit integral, în 4 sau 10 rate. Se acorda anumite reduceri în functie de numarul de copii în unitate sau alte specificatii, prevazute în anexa la contractul educational. 2. Cursuri optionale: - Înot (50 lei / sedinta de 60 minute, grupa de 5 copii)
- Balet (18 lei/sedinta de 45 minute, grupa de 6 – 10 copii)
- I will know (40 lei/sedinta de 50 minute, grupa de minim 6 – 10 copii)
- Jolly phonics – Limba engleza (20 lei / sedinta de 50 minute, grupa d
- Pian (30 lei/sedinta individuala de 30 minute)
- Provocarea lego (40 lei / sedinta de 75 minute, grupa de 6 – 10 copii)
Optiunile pentru cluburi se fac pentru un pachet de 11 sedinte. 3. Servicii optionale: Masa - Mic dejun: ora 8.30 (4 lei/zi)
- Prânz ora: 12.00 ( pret stabilit de firma de catering)
- Gustare: ora 15.30 (3 lei/zi)
Supraveghere - pâna la ora 14.00 (8 lei/zi)
- pâna la ora 16.00 (14 lei/zi)
- pâna la ora 18.00 (18 lei/zi)
Oferta educationala a Liceului Teoretic ”Mihai Ionescu” se concretizeaza într-un pachet cu activitati de baza care au statut obligatoriu si o serie de cursuri si servicii optionale pentru care se depun cereri individuale. Amprenta educatiei crestine începe cu întâlnirea de dimineata în care copiilor li se prezinta, într-un limbaj accesibil fiecarei vârste, valori crestine ambalate în povestiri, experiente, studii de caz, etc., oferindu-le ocazia sa cunoasca, sa dezbata si sa ia decizii pentru viata lor. Pe tot parcursul zilei, personalul relationeaza cu copiii într-un mod familiar si pozitiv pentru a crea ocazii de dezvoltare armonioasa, într-un cadru delimitat de reguli simple si clare stabilite pentru binele si securitatea tuturor. |