S.E.R.V.E. Afisari: 406
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Servicii diverse nunta Vizitatori: 175
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Pastorului, nr. 48-50, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  021 222 84 56; 0723 625 667; 021222 32 57
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.serve.ro


 
Produse / Servicii
   
1.  Cabernet Sauvignon  
Cabernet Sauvignon An: 2007 Soiul de struguri: Cabernet Sauvignon Miros: piele, tutun, migdale Gust: domină vişina şi... detalii >>>
   
2.  Feteasca Neagra  
Feteasca Neagra An: 2008 Soiul de struguri: Feteasca Neagra Miros: cafea, piper, violete de pădure, mirodenii Gust: arome de... detalii >>>
   
3.  Rieslingul  
Soiul de struguri: Riesling  Miros: tei, floare de portocala  Gust: caisa, piersica albă asociata cu mineralitatea... detalii >>>
   
4.  Vazul  
Degustarea vinului incepe cu aprecierea felului in care se prezinta din punct de vedere vizual.   Pentru inceput, CULOAREA:... detalii >>>
   
5. Amaury  
Amaury An: 2007 Soiul de struguri: Sauvignon Blanc, Riesling Miros: flori, citrice, paine prajita Gust: fagure, vanilie... detalii >>>
   
6. Cabernet Sauvignon  
Cabernet Sauvignon An: 2007 Soiul de struguri: Cabernet Sauvignon Miros: fructe de padure, tabac, piele, piper Gust: coacaze... detalii >>>
   
7. Charlotte  
Charlotte An: 2007 Soiul de struguri: Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Merlot Miros: stafide, vanilie, piele, tabac... detalii >>>
   
8. Crama  
Dupa o perioada de inceput (1995 - 2001) in care am lucrat cu echipamentele si utilajele montate intr-o crama deja existenta in... detalii >>>
   
9. Decanter Wine Awards 2010  
Vinurile S.E.R.V.E., cele mai apreciate vinuri româneşti la Decanter Wine Awards 2010 S.E.R.V.E. este marele câştigător... detalii >>>
   
10. Despre noi  
Ne vom intoarce pentru inceput in Romania anului 1993. In ciuda aparentelor descurajatoare, la mai putin de 4 ani de la revolutie,... detalii >>>
   
11. Feteasca Neagra  
Feteasca Neagra An: 2007 Soiul de struguri: Feteasca Neagra Miros: fructe de padure, mirodenii cu o nota florala de violete... detalii >>>
   
12. Fetească Albă  
  Soiul de struguri: Fetesca Alba Miros: note de lamaie asociate cu caisa  Gust: onctuos, catifelat, cu final de tei si... detalii >>>
   
13. Gustul  
Dupa examenul vizual si olfactiv am ajuns in sfarsit la momentul in care vinul ajunge sa fie baut. Inainte sa gustati delicioasa... detalii >>>
   
14. Merlot  
Merlot An: 2008 Soiul de struguri: Merlot Miros: afine, scortisoara, piper Gust: taninuri subtile minunat încorporate,... detalii >>>
   
15. Milenium Alb  
Milenium Alb An: 2007 Soiul de struguri: Sauvignon Blanc, Riesling Miros: pepene galben, piersică albă Gust: fructe exotice,... detalii >>>
   
16. Milenium Rosu  
 Milenium Rosu An: 2007 Soiul de struguri: Cabernet Sauvignon, Merlot, Fetească Neagră Miros: mure, violete, piper Gust:... detalii >>>
   
17. Mirosul  
Urmatorul pas in procesul de degustare este mirosul. Rotiti vinul in pahar pentru   a-i elibera aroma prin... detalii >>>
   
18. Pinot Noir  
Soiul de struguri: Pinot Noir Miros: capsuni, cirese Gust: cirese, zmeura Cu ce meniu se serveste: carne albă, pizza... detalii >>>
   
19. Pinot Noir  
Pinot Noir An: 2007 Soiul de struguri: Pinot Noir Miros: note de capsuni si muguri de coacaz negru Gust: visine si cirese... detalii >>>
   
20. Podgorii  
Pentru ca strugurii sunt punctul de plecare pentru vinurile bune, punem accent pe alegerea podgoriilor celor mai adaptate diferitelor... detalii >>>
   
21. Roze  
 An: 2009 Soiul de struguri: Feteasca Neagra, Merlot Miros: delicat, floral, cu tentă de vişine Gust: rotund, catifelat şi... detalii >>>
   
22. Roze Vinul Cavalerului  
Soiul de struguri: Merlot Miros: fructe exotice Gust: capsuni english candy Cu ce meniu se serveste: aperitiv, salate, peste,... detalii >>>
   
23. Sauvignon Blanc  
Soiul de struguri: Sauvignon Blanc  Miros: grapefruit, lamaie, fructe exotice Gust: usor floral, suplu, elegant,... detalii >>>
   
24. Sauvignon Blanc  
Soiul de struguri: Sauvignon Blanc  Miros: parfum de tip floral, grapefruit, lamaie Gust: cu accente de fructe exotice, care in... detalii >>>
   
25. Savoare S.E.R.V.E.  
Puternice dar in acelasi timp delicate, aromele care dau o nota aparte vinurilor noastre sunt surprinzatoare.   GRAPEFRUIT... detalii >>>
 
Benzi cauciuc  |  Cabernet sauvignon  |  Calitate de exceptie  |  Camioane frigorifice  |  Capacitate de productie  |  Carne pui  |  Carne vanat  |  Cascaval pane  |  Centrul national conservarea promovarea culturii traditionale  |  Cirese albe  |  Ciuperci cu rosii  |  Ciuperci padure  |  Ciuperci trufe  |  Compot conserva  |  Consumului de timp  |  Dulceata cirese  |  Dulceata zmeura  |  Echipamente imbuteliere  |  Echipamente ridicat  |  Esenta vanilie  |  Fagure miere  |  Feteasca alba  |  Feteasca neagra  |  Feteasca regala  |  Foie gras  |  Fructe exotice  |  Fructe mare  |  Fructe padure  |  Fructe proaspete  |  Fructe uscate  |  Gama de temperatura   |  Lazi frigorifice  |  Legume uscate  |  Lemn alb  |  Mancare chinezeasca  |  Meniu pui  |  Meniuri exotice  |  Merlot vin sec  |  Migdale crude  |  Mirosul neplacut  |  Mure  |  Origine romana  |  Padure stejar  |  Paine prajita  |  Pepene galben  |  Peste gratar  |  Peste pane  |  Peste proaspat  |  Piata romaneasca  |  Pinot noir  |  Preparate carne pui  |  Preparate pui  |  Rosie cu vinete   |  Salate aperitiv  |  Salate peste  |  Salate rosii  |  Sauvignon blanc  |  Sos fructe padure  |  Stil elegant  |  Struguri soi  |  Temperatura controlata  |  Vanzare vinuri  |  Vase inox  |  Vin alb  |  Vin alb sauvignon   |  Vin demidulce  |  Vin demisec  |  Vin romanesc  |  Vin romania  |  Vin rosu  |  Vin sec  |  Vin vechi  |  Vinete pane  |  Vinuri albe  |  Vinuri rafinate  |  Vinuri romanesti  |  Vinuri rosii  |  Vinuri roze  |  Vinuri struguri soi  |  Vinuri vechi  |  Zone viticole mondiale  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.