S.E.R.V.E. Afisari: 406
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Servicii diverse nunta Vizitatori: 175
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Pastorului, nr. 48-50, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  021 222 84 56; 0723 625 667; 021222 32 57
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.serve.ro


 
Savoare S.E.R.V.E.  
Detalii

Puternice dar in acelasi timp delicate, aromele care dau o nota aparte vinurilor noastre sunt surprinzatoare.

 

GRAPEFRUIT

Originar din Malaezia, grapefruit-ul este cel mai savuros dintre citrice. Foarte suculent si un pic amar este un fruct menit a fi servit la inceputul mesei. Aroma de grapefruit este rar citata de catre degustatori desi poate fi detectata cu usurinta in vinurile albe noi, racoritoare.Intre produsele S.E.R.V.E., Sauvignon Blanc Vinul Cavalerului si Terra Romana Sauvignon Blanc prezinta aceasta aroma, specifica unui vin usor, care poate fi servit rece (13ºC) impreuna cu peste sau fructe de mare.

 

LAMAIE

 

Mirosul sucului de lamaie proaspat, viu si tonic este asociat in perceptia generala aciditatii fructelor. Acidul citric nu are nicio proprietate olfactiva dar contribuie la vivacitatea, eleganta si finetea vinului. Aroma de lamaie este una subtila trecuta cu vederea de cele mai multe ori in analizele gustative.Ea este intalnita in vinurile Sauvignon de productie franceza, neo zeelandeza si californiana si nu lipseste nici din Sauvignon Blanc Vinul Cavalerului sau Sauvignon Blanc Terra Romana.

 

VANILIE

Cine nu cunoaste aceasta aroma fina, persistenta si placuta emanata de fructele unei orhidee originara din Mexic?Mirosul de vanilie este de cele mai multe ori intalnit la vinuri invechite in butoaie de stejar. El se gaseste in majoritatea vinurilor albe si rosii, indiferent de origine cu conditia sa fie echilibrate.Dintre vinurile noastre Cuvee Charlotte se poate lauda cu aroma de vanilie, dar si Cuvee Amaury – vin alb vinificat si maturat in butoi – care emana aceasta aroma.

 

SCORTISOARA

Exista doua specii de arbori care dau aceasta minunata esenta - scortisoara - originare din Ceilon si respectiv din China. Aroma de scortisoara in vin este insemnul unei inalte calitati a vinificatiei fiind de cele mai multe ori urmarea imbatranirii in butoaie de lemn.Merlot Vinul Cavalerului are un usor miros de scortisoara care il face deosebit de placut alaturi de vanat sau branzeturi.

 

CIRESE

Este una din aromele tipice vinurilor pe baza de Pinot Noir.In gama Vinul Cavalerului Pinot Noir alatura mirosului de cireasa gustul elegant de fragi si capsuni caracteristice unui vin sec si usor.

 

CAPSUNI

Sunt persoane care pun longevitatea pe seama consumului de capsuni. Noi nu stim daca este adevarat sau nu dar va putem spune ca aroma de capsuni se intalneste in lumea vinurilor sub doua forme: capsuna proaspat culeasa (la vinurile roze si la vinurile tinere) sau dulceata de capsuni, mult mai dulce, mai puternica si mai des intalnita decat prima (la majoritatea vinurilor rosii).Din gama Vinul Cavalerului, Roze si Pinot Noir au miros de capsuni.

 

MURE

Mura, sora salbatica a zmeurei, isi aduce si ea aroma in compozitia multor vinuri. Inrudit ca esenta olfactiva cu coacazele, capsunile, afinele si bineinteles zmeura, mirosul de mure apare in unele vinuri Cabernet Sauvignon cultivate in anumite tipuri de sol.Dintre vinurile noastre, aroma de mure se regaseste la Feteasca Neagra Vinul Cavalerului si Cabernet Sauvignon Terra Romana, dar si la Cuvee Charlotte, care alatura nobilei arome de vanilie, tabacul, pielea, murele si coacazele negre pentru a crea un buchet deosebit si persistent.

 

PERE

Originar din padurile Europei, parul (Pirus Communis) este cultivat inca din antichitate. Aroma de para este o aroma dulce si delicioasa care se conserva discret in vin. Ea se imbina perfect cu aroma de vanilie iar alaturi de cea de caisa sunt cele trei arome care constituie finetea vestitelor vinuri albe de pe Valea Loarei.In gama noastra intalniti aceasta aroma in Vinul Cavalerului Riesling alaturi de fructe exotice.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
 
Benzi cauciuc  |  Cabernet sauvignon  |  Calitate de exceptie  |  Camioane frigorifice  |  Capacitate de productie  |  Carne pui  |  Carne vanat  |  Cascaval pane  |  Centrul national conservarea promovarea culturii traditionale  |  Cirese albe  |  Ciuperci cu rosii  |  Ciuperci padure  |  Ciuperci trufe  |  Compot conserva  |  Consumului de timp  |  Dulceata cirese  |  Dulceata zmeura  |  Echipamente imbuteliere  |  Echipamente ridicat  |  Esenta vanilie  |  Fagure miere  |  Feteasca alba  |  Feteasca neagra  |  Feteasca regala  |  Foie gras  |  Fructe exotice  |  Fructe mare  |  Fructe padure  |  Fructe proaspete  |  Fructe uscate  |  Gama de temperatura   |  Lazi frigorifice  |  Legume uscate  |  Lemn alb  |  Mancare chinezeasca  |  Meniu pui  |  Meniuri exotice  |  Merlot vin sec  |  Migdale crude  |  Mirosul neplacut  |  Mure  |  Origine romana  |  Padure stejar  |  Paine prajita  |  Pepene galben  |  Peste gratar  |  Peste pane  |  Peste proaspat  |  Piata romaneasca  |  Pinot noir  |  Preparate carne pui  |  Preparate pui  |  Rosie cu vinete   |  Salate aperitiv  |  Salate peste  |  Salate rosii  |  Sauvignon blanc  |  Sos fructe padure  |  Stil elegant  |  Struguri soi  |  Temperatura controlata  |  Vanzare vinuri  |  Vase inox  |  Vin alb  |  Vin alb sauvignon   |  Vin demidulce  |  Vin demisec  |  Vin romanesc  |  Vin romania  |  Vin rosu  |  Vin sec  |  Vin vechi  |  Vinete pane  |  Vinuri albe  |  Vinuri rafinate  |  Vinuri romanesti  |  Vinuri rosii  |  Vinuri roze  |  Vinuri struguri soi  |  Vinuri vechi  |  Zone viticole mondiale  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.