- Feteasca Neagra An: 2007
- Soiul de struguri: Feteasca Neagra
- Miros: fructe de padure, mirodenii cu o nota florala de violete
- Gust: coacaze, sâmbure de caise, piper
- Temperatura de servire: 19°C Cu ce meniu se serveste: carne roşie, vânat cu pene
- Propunerea noastra: Piept de raţă cu miere, ceapă caramelizată şi sos de vin roşu , Muşchi de porc în crustă de ierburi
Această Fetescă Neagră surprinde prin complexitatea parfumurilor (fructe de pădure, mirodenii), eleganţa robei sale profund rubinii şi gustul extrem de persistent. Calităţile acestui vin pot fi deja apreciate, dar ele se pot dezvolta în continuare, atingând apogeul către anii 2010-2011. Vă sugerăm deci, ca pentru a îl aprecia cu adevărat, să îl serviţi după aerare, la temperatura de 19ºC, acompaniat de mezeluri, carne roşie şi chiar meniuri asiatice. |