Smart Controls Engineering - Automatizari industriale,proiectare scheme electrice, Bucuresti si Ilfov Afisari: 87
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 2
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Sfantul Nicolae, Nr. 21, Chiajna, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0760531200
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@smartcontrolsengineering.ro
  site: www.smartcontrolsengineering.ro
  facebook: smartcontrolsengineering/

 
Smart Controls Engineering - detalii firma  
Detalii  

Am pornit de tineri pe un drum care de multe ori se dovedeste dificil. Ceea ce ne diferentiaza de multe companii este faptul ca am invatat din experientele anterioare, fie ele si negative, reusind intotdeauna sa obtinem rezultatul dorit indiferent de obstacolele pe care le-am intampinat.

Misiune

Avem ca scop sa ajutam clientul in a-si realiza obiectivele. Pentru noi orice proiect implementat contribuie la dezvoltarea noastra atat profesionala cat si personala si incercam sa oferim cele mai bune si eficiente solutii la toate cerintele clientilor.

In urma celor 10 ani de experienta acumulata in tara si in strainatate oferim servicii de proiectare electricauzinare dulapuri electrice, solutii de automatizari, dezvoltare Software PLC si Scada pentru diferite industrii. 

Experienta fondatorului

Vlad Ionut Iosub

Inginer automatizari 6 ani experienta in proiectare, executie, punere in functiune diferite sisteme de automatizare, cuptoare industriale de tratament termic si VID, Statii de tratare apa, statii de epurare. Am finalizat facutatatea de Automatica si calculatoare de la Brasov, master in tehnologii moderne in energetica la Universitatea din Bacau, Curs de Project Management la Link Academy Bucuresti cuatestat la Cambrige, training Autocad electrical 2017, Training Sistem Scada Wonderware

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.