| | | Detalii | | | | Macrou Macroul (Scomber Scombrus) este originar din Norvegia, Irlanda, Olanda si Canada. Poate fi preparat dupa gustul fiecaruia: marinat, afumat, la gratar, prajit in ulei incins, la cuptor etc., are putine oase si este usor digerabil. Mod de prezentare: ambalat la bax sau ambalat la pungi de polietilena - termen de valabilitate: 12 luni Mod de preparare: congelat Valoare nutritionala: vitamine: D, B12, proteine, lipide, fosfor Materie prima: Macrou Macrou marinat Macroul marinat poate fi servit ca atare sau in salate de legume cu maioneza. Mod de prezentare: vrac, recipient de 3 kg; la caserola 250g Mod de preparare: marinare Valoare nutritionala: vitamine, proteine Materie prima: Macrou Ceapa Sare Legume Condimente Macrou afumat D/E Macroul afumat poate fi servit ca atare, frecat cu unt sau in salate de legume, pizza, paste, omleta. Mod de prezentare: in folie termo Mod de preparare: afumare Valoare nutritionala: vitamine, proteine, grasimi Materie prima: Macrou | | | | | | |