StratoSpark - Proiectare, executare instalatii electrice, sisteme fotovoltaice Afisari: 7
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 1
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Florescu Dumitru, nr. 17, Sector 1
-------------------------
Phone: Telefon
  0374456236; 0712400400
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@stratospark.ro
  site: www.stratospark.ro

 
Cum te ajuta StratoSpark  
Detalii  
  • Realizam Auditul Energetic, obligatoriu pentru constituirea dosarului de finantare; – (Diferentiator fata de competitie!)
  • Configuram solutia tehnica, optima nevoilor tale de afaceri în total acord cu normele impuse de programul Electric UP;
  • Dimensionam instalatia si întocmim proiectului tehnic;
  • Te consiliem în vederea accesarii finantarii;
  • Transportam si instalam sistemul;
  • Racordam si punem în functiune sistemul;
  • Întocmim si depunem dosarul;

Acte necesare pentru Programul Electric UP

  1. Cererea de finantare, conform Anexei nr. 3 la prezentul ghid semnata electronic.
  2. Certificatul de înregistrare fiscala, valabil la data înscrierii, scanat.
  3. Împuternicirea notariala, în situatia în care cererea de finantare este semnata de catre altcineva decât solicitantul sau reprezentantul legal al acestuia, scanata.
  4. Actul de identitate al persoanei împuternicite, valabil la data înscrierii, scanat.
  5. Documentele doveditoare ale calitatii de proprietar/administrator,
  6. certificatul de atestare fiscala (electronic/scanat), privind îndeplinirea obligatiilor de plata catre bugetul de stat, emis pe numele solicitantului, de catre organul teritorial de specialitate al Ministerului Finantelor Publice, în termen de valabilitate la data înscrierii, scanat.
  7. Certificatul de atestare fiscala privind impozitele si taxele locale si alte venituri ale bugetului local, emis pe numele solicitantului, de catre autoritatea publica locala în a carei raza teritoriala îsi are sediul social, în termen de valabilitate la data înscrierii, scanat.
  1. Certificatul de atestare fiscala privind impozitele si taxele locale si alte venituri ale bugetului local, emis pe numele solicitantului, de catre autoritatea publica locala în a carei raza teritoriala se va implementa proiectul, în termen de valabilitate la data înscrierii, în cazul în care solicitantul are sediul în alta localitate decât cea în care se implementeaza proiectul, scanat.
  2. Raport de analiza energetica a consumului de energie electrica actual si/sau estimat, pentru validarea curbei de consum de energie electrica pentru 12 luni, a dimensionarii sistemului fotovoltaic, inclusiv proiectie productie/ consum propriu energie electrica folosind instrumentul PVGIS, conform calculelor efectuate folosind baza de date cu radiatia solara PVGIS Sarah, realizat de un instalator atestat ANRE, auditor energetic si/sau manager energetic acreditati de catre ME, având în vedere raportul de performanta (performance ratio).
  3. Solicitarea Beneficiarului de a i se acorda un avans de pâna la 30% din totalul cheltuielilor eligibile aprobate în conditiile stabilite prin contractul de finantare.
  4. În situatia prevazuta la punctul 10, Beneficiarul prezinta un instrument de garantare emis în conditiile legii de catre o societate bancara sau de catre o societate de asigurari, conform normelor prevazute în Ghid.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.