Sunpeak - Sisteme panouri fotovoltaice Afisari: 14
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 1
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 6Q, et. 7, cladirea The Light One, sector 6
-------------------------
Phone: Telefon
  0784995117; 0784995117
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sunpeak.ro
  site: www.sunpeak.ro

 
Oferim consultanta gratuita pentru afacerea ta  
Detalii  

Fara cheltuieli din partea ta

Tu doar trebuie sa te ocupi în continuare de planurile companiei tale. Echipa Sunpeak se ocupa în totalitate de acest proiect. Noi preluam responsabilitatea si venim cu cea mai buna optiune pentru tine. Fara prea multe detalii tehnice, garantam rezultatele pe care ti le doresti. 

Faza de proiectare

Dupa ce ne comunici cerintele tale, echipa noastra se angajeaza sa le îndeplineasca. Lucram împreuna cu natura, ceea ce implica calcularea atenta a amplasamentului proiectului, dimensiunea acestuia si a oricaror elemente din jur. În etapa de proiectare, analizam fezabilitatea proiectului pe baza detaliilor pe care ni le furnizezi, astfel încât sa putem veni catre tine cu o propunere concreta.

Calculul tehnic

Fiecare afacere are particularitatile ei. La fel si proiectul pe care îl facem special pentru tine. Bazându-ne pe amplasamentul spatiului tau, echipa noastra se va ocupa de fiecare componenta în parte, astfel încât sa putem realiza cel mai eficient proiect din toate punctele de vedere. Trebuie sa luam în considerare o serie de factori precum puterea maxima a panourilor, temperatura mediului, pierderile de energie, eficienta conversiei energiei si alti factori de mediu.

Costuri si rentabilitate

În final, evaluam costurile proiectului si rentabilitatea acestuia. Luam în considerare costurile initiale pentru achizitionarea panourilor fotovoltaice si a altor echipamente necesare, precum si costurile pentru instalare si întretinere. Totodata, analizam si economiile realizate prin reducerea costurilor de energie electrica provenite din alte surse, precum si potentialele subventii sau credite fiscale disponibile pentru proiectele de energie solara.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.