Sunpeak - Sisteme panouri fotovoltaice Afisari: 12
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 1
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 6Q, et. 7, cladirea The Light One, sector 6
-------------------------
Phone: Telefon
  0784995117; 0784995117
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sunpeak.ro
  site: www.sunpeak.ro

 
Oferim consultanta pentru familia ta  
Detalii  

Fara stres

Rolul tau este sa ai grija de familia ta. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de proiect. Din prima clipa în care ne contactezi, preluam responsabilitatea astfel încât sa gasim cea mai buna solutie pentru tine. Uita de tehnicalitati, bucura-te de rezultate.

Faza de proiectare

Dupa ce ne spui dorintele tale, echipa care se ocupa de proiectul tau se ocupa sa le îndeplineasca. Lucram cu natura, ceea ce înseamna calcule minutioase despre amplasarea proiectului, anvergura sa si tot ce te înconjoara. În faza de proiectare, bazat pe detaliile pe care ni le furnizezi, analizam fezabilitatea proiectului si venim catre tine cu o propunere concreta.

Calculul tehnic

Fiecare casa si proiect sunt unice. Bazat pe amplasarea spatiului pe care îl detii, echipa ta se va ocupa de fiecare componenta în parte, astfel încât sa obtinem cel mai eficient proiect din toate punctele de vedere. Gândeste-te la acest calcul ca la un puzzle: ne gândim la puterea maxima a panourilor, temperatura mediului, pierderile de energie, eficienta conversiei energiei si alti factori de mediu.

Costuri si rentabilitate

În final, calculam costurile proiectului si rentabilitatea sa. Luam în considerare a costurilor initiale de achizitie a panourilor fotovoltaice si a altor echipamente necesare, precum si costurile de instalare si întretinere. De asemenea, calculam si economiile realizate prin reducerea costurilor de energie electrica din alte surse si potentialele subventii sau credite fiscale disponibile pentru proiectele de energie solara.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.