Sunpeak - Sisteme panouri fotovoltaice Afisari: 12
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 1
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 6Q, et. 7, cladirea The Light One, sector 6
-------------------------
Phone: Telefon
  0784995117; 0784995117
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sunpeak.ro
  site: www.sunpeak.ro

 
Panouri fotovoltaice rezidentiale  
Detalii  

Suntem specializati în a oferi proiecte „la cheie” de instalare a sistemelor de panouri fotovoltaice, de la evaluarea initiala a nevoilor familiei tale si celor dragi pâna la proiectare, instalare si mentenanta. Ne angajam sa folosim pentru tine cele mai bune tehnologii si echipamente disponibile pe piata. În plus, echipele noastre de specialisti se dedica fiecarui client în parte, astfel încât sa putem alege solutia cea mai potrivita nevoilor tale specifice.

Panourile fotovoltaice îti permit sa generezi propria electricitate, ceea ce îti poate reduce sau elimina dependenta de electricitatea din retea. Facturile tale vor fi mult mai mici sau chiar zero.

Creste valoarea proprietatii

O locuinta cu panouri solare are în mod obisnuit o valoare de revânzare mai mare. Instalarea panourilor solare poate fi o investitie strategica pe termen lung.

Independenta energetica

Genereaza-ti propriul curent electric, fara sa mai depinzi de reteaua de electricitate si fluctuatiile sale în pret si aprovizionare.

Amprenta redusa de carbon

Energie solara este o sursa de energie regenerabila si curata. Prin instalarea panourilor fotovoltaice, poti reduce amprenta ta de carbon si poti contribui la un mediu mai sanatos.

Programe de finantare

În România, statul ofera stimulente pentru gospodariile care instaleaza panouri solare. Prin programul Casa Verde, primesti sprijin financiar sa treci la energie regenerabila.

Mentenanta redusa

Panourile fotovoltaice necesita întretinere superficiala dupa instalare si sunt concepute sa reziste conditiilor meteorologice extreme.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.