Proiectare, utilare, service, intretinere, piese schimb, echipamente , bucatarie hoteluri, restaurante. Activam in domeniul HORECA ca furnizori de echipamente pentru bucatarii profesionale specifice hotelurilor, restaurantelor, afacerilor de tip fast food, catering, cantina, autoservire, salon de evenimente. In aceeasi masura oferim si service pentru echipamente pentru bucatarie. Executam reparatii pentru orice marca de echipament. Dispunem de furnizori externi si interni pentru piese de schimb si materiale necesare reparatiilor cum ar fi freon, compresoare frigorifice, termostate digitale, sonde de temperatura, valve si robineti de gaz, termocuple, sisteme pentru flacara de veghe, rezistente electrice, termostate de siguranta etc. Echipamentele le importam din tari precum Italia, Franta, Spania, Germania si Turcia. Furnizam toata gama de produse necesare unui hotel cu restaurant. - Linii de gatit (masina de gatit, friteuza, gratar, grill cu roca vulcanica, cuptor cu convectie, cuptor patiserie, dospitor, aparat de fier paste pasta cooker, bain marie, etc.)
- Mobilier din inox (masa de lucru, butuc de transat cu blat din polietilena, spalator, chiuveta, masa de intrare si iesire, dulap cald etc)
- Roboti de bucatarie (masina de tocat carne, masina de taiat legume, mixer, malaxor, blender de mana, masina de curatat cartofi, feliator gravitational, feliator de paine, sterilizator de cutite etc.)
- Echipamente frigorifice (camera frigorifica, congelator, frigider, masina cuburi de gheata, masa de lucru frigorifica, lada frigorifica etc.)
- Linii de spalat vase (masina de spalat vase cu deschidere frontala sau verticala cu capota, dus pendul pre-spalare, masa debarasare resturi, carucior pentru cosuri de vase etc.)
- Linii de autoservire (bain marie, salad bar, masa calda, masa rece, vitrina salate, unitate de casierie, unitate tacamuri etc.)
- Echipamente de bar (espressor cafea, rasnita cafea, blender, aparat frappe, presa de fructe, storcator de citrice etc.)
Suport horeca inseamna: Proiectare, utilare, service si intretinere pentru hoteluri, restaurante, bar, fast food si afaceri de tip catering (HORECA) Executam proiecte de bucatarii profesionale pentru hoteluri, restaurante, catering, fast food, cantine, autoservire, salon de evenimente conform standardelor sanitare in vigoare si normelor HACCP. Design-ul il facem la cote, inclusiv planul pentru instalatii (electric, gaz, alimentare apa, scurgeri). In cazul cererilor pentru service intervenim rapid in Bucuresti si Ilfov (maxim 3 ore) pentru rezolvarea defectiunilor in bucatariile de restaurante, hoteluri, fast-food, catering. In celelalte localitati timpul de interventie pentru service este de maxim 24 ore. |