Suport Horeca Bucuresti - Service, piese schimb, echipamente Afisari: 460
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Echipamente pentru hoteluri, restaurante Vizitatori: 205
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
str. Agricultori, nr. 113,Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0745053141; 0213276104
-------------------------
Web: Internet
  email: office@suporthoreca.ro
  site: www.suporthoreca.ro

 
Proiect, design, plan bucatarie profesiona  
Detalii  

Proiect, design, plan bucatarie profesional, restaurant, hotel, amenajare, HACCP

Executam proiect profesional, design, plan, amenajare pentru bucatarie de restaurant, fast food, catering, cantina, salon de evenimente sau hotel conform normelor  sanitare HACCP in vigoare.

Proiectarea se poate face luand in considerare echipamentele ofertate de societatea noastra sau echipamente deja achizitionate.

In procesul de aranjare al echipamentelor pe planul Dumneavoastra vom tine cont de tipul de alimentare existent in locatie si de fluxul tehnologic conform standardelor sanitare.

Daca doriti sa faceti o cerere pentru acest serviciu va trebui sa ne furnizati urmatoarele detalii:

1. specificul afacerii (ex.: restaurant a-la-carte, salon de evenimente, autoservire, fast-food etc)2. capacitatea maxima a localului (ex. 150 persoane)3. tipul preferat sau existent de alimentare al echipamentelor (gaz/electric/aburi)4. termen limita de achizitie (ex. 40 zile)5. mentionati specificul meniului (italian, international, chinezesc etc)6. Localitatea unde este sau va fi localul

Avand din timp un proiect profesionist (plan sau desing) conform normelor si standardelor HACCP pentru viitoare Dumneavoastra bucatarie puteti verifica cu usurinta livrarea echipamentelor, executia instalatiilor (gaz, electric, alimentare apa, scurgere). Deasemenea, veti obtine mai usor autorizatia de functionare deoarece fluxul tehnologic al amenajarii este conform normelor sanitare in vigoare privind bucatariile de restaurant, hotel, fast food, catering, cantina, catering etc.

Dupa acceptarea design-ului bucatariei, noi va furnizam si planul pentru instalatii (gaz, electric, alimentare apa, scurgere) impreuna cu toatea detaliile specifice necesare executarii acestora.

In cazul in care va faceti propria constructie a localului, recomandam ca inainte de inceperea constructiei sa consultati specialistii nostrii deoarece in multe cazuri, planurile oferite de arhitecti nu detaliaza toate aspectele unei bucatarii.

La intocmirea unui plan sau design de bucatarie profesional pentru restaurant sau hotel trebuiesc luate in calcul dimensiunile echipamentelor de bucatarie pentru a cunoaste marimea separatiilor zonelor de pregatire, de gatit, de servire, spalare vase, depozitare materie prima uscata si alimente ce necesita depozitare frigorifica. In multe cazuri spatiile dedicate bucatariilor sunt subdimensionate si aglomerarea, iar acest aspect duce la ingreunarea servirii si neputinta de marii capacitatea localului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
service bosch  |  termostat  |  Agent frigorific  |  Alimentare apa rece  |  Apa masa  |  Aparat electric pentru gatit paste  |  Bain marie  |  Bar catering  |  Bar fructe  |  Bar gheata  |  Bar salate  |  Blat de lucru  |  Blat masa  |  Blender inox   |  Bucatarii profesionale  |  Cafea rece  |  Cangur produse carne  |  Catering evenimente  |  Catering salate  |  Combine frigorifice service  |  Componente frigorifice  |  Compresoare frigorifice  |  Compresoare reparatii  |  Congelatoare reparatii  |  Consultanta calitate  |  Consumului de timp  |  Contract intretinere  |  Cosuri fructe  |  Cosuri paine  |  Cuburi gheata  |  Curatare bucatarie  |  Curatare echipamente  |  Curatat mobilier  |  Cutii polietilena  |  Cutite alimentare  |  Cutite bucatarie  |  Cutite profesionale  |  Design hotel  |  Design hoteluri  |  Design mobilier  |  Design restaurant  |  Echipament electric  |  Echipamente autoservire  |  Echipamente bar  |  Echipamente bucatarie  |  Echipamente bucatarie reparatii  |  Echipamente bucatarii profesionale  |  Echipamente bucatarii profesionale reparatii  |  Echipamente catering  |  Echipamente catering reparatii  |  Echipamente congelare  |  Echipamente electrice  |  Echipamente fast food  |  Echipamente fast food reparatii  |  Echipamente frigorifice  |  Echipamente frigorifice reparatii  |  Echipamente gatit  |  Echipamente hoteluri, restaurante reparatii  |  Echipamente lucru  |  Echipamente patiserie  |  Echipamente patiserie reparatii  |  Echipamente profesionale cantine  |  Echipamente profesionale curatat  |  Echipamente profesionale restaurante  |  Echipamente siguranta  |  Echipamente taiat roca  |  Energie si bani  |  Factori de risc  |  Frigidere reparatii  |  Frigidere, instalatii frigorifice reparatii  |  Furnizori de servicii   |  Gama de temperatura   |  Hotel bar  |  Hoteluri din bucuresti  |  Incalzirea electrica  |  Instalatii apa calda  |  Instalatii apa gheata  |  Instalatii apa rece  |  Instalatii electrice proiectare  |  Instalatii electrice reparatii  |  Instalatii electrice service  |  Instalatii frigorifice  |  Instalatii frigorifice reparatii  |  Instalatii sanitare proiectare  |  Instalatii sanitare reparatii  |  Interventie rapida  |  Intretinere cosuri  |  Intretinere masina de spalat   |  Intretinere restaurante  |  Lada frigorifica  |  Legume la gratar  |  Linii bucatarie hoteluri  |  Linii bucatarie restaurant  |  Linii de bucatarie   |  Linii electrice  |  Linii patiserie  |  Linii spalat vase  |  Malaxor carne  |  Masa salate  |  Masa taiat materiale  |  Masa taiat paine  |  Masina de spalat vase  |  Materiale electrice  |  Mentenanta echipamente horeca  |  Mentenanta service  |  Mobilier afaceri  |  Mobilier bar,  |  Mobilier bucatarie  |  Mobilier bucatarii  |  Mobilier camera de zi  |  Mobilier cantina  |  Mobilier catering  |  Mobilier evenimente  |  Mobilier horeca  |  Mobilier hotel  |  Mobilier inox  |  Mobilier restaurant  |  Mobilier restaurante  |  Mobilier salon  |  Modificare instalatii gaz natural  |  Paine cartofi  |  Patiserie echipamente  |  Piese mobilier  |  Piese schimb bucatarii  |  Piese schimb compresoare  |  Pornire motor  |  Produse curatat  |  Produse electrice  |  Produse horeca  |  Produse intretinere  |  Produse mobilier  |  Proiectare design hoteluri  |  Proiectare design restaurante  |  Proiectare instalatii frigorifice  |  Proiectare mobilier  |  Rapid service  |  Rasnita inox  |  Reparatii electrice  |  Reparatii frigidere congelatoare  |  Reparatii frigidere domiciliu  |  Reparatii frigidere si congelatoare   |  Reparatii robinet apa  |  Reparatii vitrine  |  Restaurant bucatarie rece  |  Restaurant cantina  |  Restaurant ilfov  |  Restaurante catering  |  Restaurante echipamente  |  Resturi alimentare   |  Revizie tehnica  |  Robinet siguranta  |  Robineti bucatarie  |  Robineti instalatii sanitare  |  Roboti bucatarie  |  Roboti bucatarie reparatii  |  Salad bar  |  Salon evenimente  |  Salon restaurant  |  Service echipamente horeca  |  Service frigorifice   |  Service garantie echipamente bucatarie  |  Service instalatii a/c  |  Service instalatii electrice  |  Service post garantie  |  Service zanussi  |  Servicii de reparatii  |  Sisteme curatat  |  Sisteme mobilier  |  Sonde temperatura  |  Spalare bucatarii  |  Storcator citrice  |  Storcator fructe  |  Suport frigider  |  Tacamuri catering  |  Tacamuri evenimente  |  Tacamuri horeca  |  Temperatura de lucru  |  Temperatura de operare  |  Temperatura de operare:   |  Temperatura necesara   |  Unitate de gatit pe gaz   |  Vase bucatarie  |  Vase cuptor  |  Vase gatit  |  Vase inox  |  Vase profesionale gatit  |  Vitrine frigorifice  |  Vitrine frigorifice reparatii  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.