| Detalii | | | | - BULZ CIOBANESC (600G)32.90
Bacon, cârnati din topor, ou si brânza de burduf încinse în untura si învelite în mamaliga - CASCAVAL ÎMPANAT (180G)20.50
Cu ou si fulgi de ovaz, rumenit la foc iute - CHIFTELUTE BOSFOR (370G)29.50
Chiftelute de miel în lipie cu rosii si sos picant - ICRE DE FASOLE BATUTA (PRODUS VEGETARIAN) (250G)12.50
Servite cu inele de ceapa aurite în tigaie - ICRE DE CRAP (100G)14.90
- OASE DE VITEL CU MADUVA (450G)23.90
Pregatite la cuptor cu hrean proaspat si bagheta crocanta - SALATA DE VINETE PROASPETE COAPTE PE GRATAR (280G)19.70
servita cu rosii proaspete si ceapa rosie - PLATOU GIUGIUC – PENTRU 2 PERSOANE (600G)51.50
Sunculita taraneasca, ciolan afumat de purcel, muschiulet de purcel perpelit, toba taraneasca, slaninuta usturoiata, telemea de vaca, icre de crap, mustar, castraveti murati si ceapa rosie - ZACUSCA GATITA LA FOC CU LEMNE (PRODUS VEGETARIAN) (200G)16.50
Produs vegetarian - PLATOUL LUI MANUC – PENTRU 2 PERSOANE (650G)55.00
Crochete de cascaval, chiftelute de miel, rulada de pui (cu sunca, cascaval si menta), brânza de burduf rumenita, acompaniate de legume la jar - PLATOUL TRANSHUMANTEI – PENTRU 2 PERSOANE (580G)55.90
Brânza telemea, brânza de burduf în membrana de oaie, babic, pastrama de oaie, cârnati traditionali de Plescoi, masline, rosii, castraveti proaspeti, ceapa rosie sparta - TIPSIE CU BRÂNZETURI PROASPETE DE LA BADITA – PENTRU 2 PERSOANE (900G)49.90
Brânzeturi veritabile românesti din stânele înalte ale Horezului. Brânza telemea proaspata de vaca, cas proaspat, telemea proaspata de oaie, masline, rosii, ceapa rosie, castraveti, ardei gras | | |