| | | Detalii | | | | -
- CIOLAN DE MIEL CARAMELIZAT – PENTRU 2 PERSOANE (800G/ 200G/ 200G)128.00
Pregatit la cuptor cu mirodenii si vin rosu, asortat cu cartofi copti si soté de fasole verde cu usturoi - CUNUNA LUI MANUC – PENTRU 2-3 PERSOANE (1300G)169.90
Acordeon din cotlet de miel împaturit cu mirodenii si ierburi alese dupre rânduiala lor, bagat în cuptorul încins si servit cu orez înmiresmat cu menta si scortisoara împregiur - CIUBOTA CURCANULUI (330G/ 200G/ 50G)36.90
Copanel de curcan rumenit la cuptor cu vin rosu si mirodenii, servit cu cartofi copti si sos de hrean - COTLETE FRAGEDE DE BERBECUT CARAMELIZATE (300G)59.50
Pregatite la cuptor cu vin rosu si ierburi de Provence - ESCALOP DE FOIE GRAS (110G/ 100G)75.50
Ficat de rata pregatit cu mere si cognac - GULAS BAVAREZ DE VITEL (300G)36.90
- PASTRAMA DE BERBECUT LA CEAUN (240G/ 300G/ 50G)46.90
Pastrama fragezita în vin alb si servita cu mamaliga si mujdei - PIEPT DE RATA CONFIAT (140G/ 100G)51.50
Servit cu sos de piper rosu, cognac si mere caramelizate - TOCHITURA DOBROGEANA (250G/ 300G/ 50G)43.90
Ceafa de porc, piept de pui, ficat de vitel si cârnati, trase în sos rosu facut în vin, mujdei de usturoi si piper, servita cu mamaliguta, ou ochi si brânza telemea rasa GARNITURI | | | | | | |