THR CONSULTING GROUP - Cursuri de calificare turism si industria HoReCa Bucuresti Afisari: 4485
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 1774
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Poligrafiei, nr. 3-5, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0754070324; 0215492850 852; 0215492851 831
-------------------------
Web: Internet
  email: info@thrgroup.ro; georgiana.surdulescu@outlook.com
  site: www.thrgroup.ro

 
Curs Bucătar  
Detalii  video  

Durata: 6 luni, 720 ore -240 de ore pregătire teoretică -480 de ore pregătire practică Programul cursului - pregătire teoretică: luni - joi, 9.00 - 13.00 -pregătire practică: în restaurante Obiectivul cursului Formarea competenÅ£elor de prelucrare corectă a materiilor prime, de pregătire a sortimentelor de preparate culinare, realizare a diferitelor decoruri ÅŸi aplicare a normelor de igienă ÅŸi siguranÅ£a alimentaÅ£iei (HACCP). Pregătire teoretică ÅŸi practică Teorie: -Tehnologie culinară -Organizarea activităţii în unităţi de alimentaÅ£ie ÅŸi turism -Utilizarea calculatorului ÅŸi prelucrarea informaÅ£iei -Comunicare în limbă străină -Psihosociologie -Evidenţă operativă -Igiena ÅŸi securitatea muncii Modulele de pregătire teoretică se finalizează cu verificăriscrise sau orale. Practică: Programa de pregătire practică este distribuită în 2 module: 1. AplicaÅ£ii practice în bucătăria ÅŸi laboratorul bucătărie al ÅŸcolii (16 posturi individuale de lucru pentru cursanÅ£i, o staÅ£ie de lucru pentru instructor). Tematica de pregătire este repartizată pe 4 săptămâni ÅŸi cuprinde: -Semipreparate culinare (fonduri, sosuri, esenÅ£e, aspicuri, aluaturi) ÅŸi aplicaÅ£ii ale acestora în preparate -Gustări ÅŸi antreuri, preparate tip catering, preparate tip fast - food -Supe, creme, ciorbe, consommé - uri, mâncăruri -Garnituri, salate, dulciuri de bucătărie Materiile prime ÅŸi auxiliare sunt asigurate de ÅŸcoală pentru fiecare cursant. Modulul se finalizează cu caiet de lucru în bucătărie. 2. Practica în producÅ£ie se face în restaurante cu care THR a încheiat convenÅ£ii de practică. Modulul se finalizează cu caiet de practică în bucătărie, care cuprinde un referat cu amenajarea tehnologică a bucătăriei ÅŸi fiÅŸele tehnologice ale preparatelor executate. CompetenÅ£e profesionale dobândite -Comunicarea la locul de muncă -Desfăşurarea muncii în echipă -Aprovizionarea cu materii prime ÅŸi auxiliare a locului de muncă -Asigurarea condiÅ£iilor igienico - sanitare -Organizarea cadrului general de deschidere ÅŸi închidere a activităţii secÅ£iei -Prevenirea poluării mediului -Întocmirea documentelor specifice -Pregătirea antreurilor calde ÅŸi reci; pregătirea fripturilor -Pregătirea gustărilor calde ÅŸi reci; pregătirea mâncărurilor din carne -Pregătirea mâncărurilor din legume, orez, ouă, paste făinoase -Pregătirea preparatelor lichide; prepararea dulciurilor (deserturilor) -Prepararea fondurilor, glase - urilor; prepararea mâncărurilor din peÅŸte ÅŸi fructe de mare -Realizarea acÅ£iunilor de supervizare ÅŸi control -Realizarea aluaturilor de bază -Realizarea salatelor; realizarea sosurilor Perspectiva profesionala Curs de specializare: Bucătar specialist / vegetarian / dietetician (condiÅ£ii de admitere: studii 10 clase ÅŸi calificare bucătar Bucătar ÅŸef (condiÅ£ii de admitere: studii 10 clase ÅŸi calificare bucătar) Curs de perfecÅ£ionare: Director de restaurant / berărie / bar de noapte / bar de zi / disco bar / discotecă / bufet / cofetărie - patiserie (condiÅ£ii de admitere: liceu cu bacalaureat), în urma căruia se poate obÅ£ine Brevetul de Turism, în condiÅ£iile prevăzute de reglementările legale în vigoare. Tipul de certificat obÅ£inut: Certificat de calificare tip Ministerul EducaÅ£iei, Cercetării ÅŸi Tineretului ÅŸi Ministerul Muncii, Familiei ÅŸi Egalităţii de Åžanse, cu recunoaÅŸtere naÅ£ională. Acest curs de pregătire este autorizat ÅŸi avizat de Consiliul NaÅ£ional de Formare Profesională a AdulÅ£ilor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video
 
Agenti economici  |  Agentie servicii  |  Agentie turism  |  Agentie turism international  |  Agentie turism touroperator  |  Alimentatie publica cursuri  |  Aranjamentele florale  |  Aspicuri  |  Bar catering  |  Bar fructe  |  Bar salate  |  Barman preparator  |  Bufet fructe catering  |  Catering salate  |  Circuitul documentelor  |  Comunicarea cu clientii  |  Contractul de munca  |  Creme noapte  |  Creme patiserie  |  Cunostinte de baza   |  Curs barman  |  Curs marketing notiuni baza  |  Curs ospatar  |  Cursuri administrator pensiune turistica  |  Cursuri administratori pensiuni turistice  |  Cursuri agent turism  |  Cursuri agenti turism  |  Cursuri alimentatie publica  |  Cursuri bucatari  |  Cursuri calificare  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri cofetari  |  Cursuri comportament  |  Cursuri comunicare  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri director restaurant  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri ghid turism  |  Cursuri ghizi turistici  |  Cursuri igiena  |  Cursuri individuale  |  Cursuri legislatie   |  Cursuri manager proiect  |  Cursuri manager turism  |  Cursuri marketing  |  Cursuri operatori pc  |  Cursuri patiseri  |  Cursuri perfectionare  |  Cursuri specializare  |  Cursuri turism  |  Decor restaurant  |  Deserturi  |  Dezvoltare aplicatii  |  Director de marketing   |  Evaluare a muncii  |  Experienta si creativitate  |  Fonduri studii  |  Formare profesionala  |  Fructe mare  |  Garnituri legume  |  Garnituri salate  |  Garnituri, salate  |  Gestionarea politelor  |  Gestiunea resurselor umane  |  Hotel bar  |  Intocmirea documentelor primare   |  Istoria artei  |  Liceu teoretic  |  Locul de munca  |  Management calitate  |  Manager de proiect  |  Manager marketing,comunicare   |  Modulul de curs  |  Nivelul de formare  |  Oras international   |  Orez fructe mare  |  Patiseri cursuri  |  Pensiune fax  |  Pensiune turistica  |  Pensiuni turistice  |  Platou fructe   |  Prelucrare peste  |  Preparate calde  |  Preparate culinare  |  Preparate legume  |  Produse semifabricate  |  Programe de formare   |  Programe europene  |  Programe turistice  |  Programul de bar   |  Programul practic  |  Programul teoretic  |  Prospectarea pietei   |  Protectia muncii  |  Protectia muncii cursuri  |  Psihologia muncii  |  Restaurante catering  |  Salate peste  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea muncii  |  Semipreparate carne  |  Semipreparate peste  |  Servicii barman  |  Servicii comunicare  |  Servicii suplimentare  |  Servicii turism  |  Servicii turistice  |  Situatiilor conflictuale  |  Situatiilor financiare  |  Sosuri legume  |  Studii consumatori  |  Studii marketing  |  Tehnici comunicare  |  Tratamente termice  |  Tur oras  |  Turism international  |  Turism pensiuni  |  Turism seminarii  |  Turism spa  |  Turism weekend  |  Vizitarea obiectivelor turistice  |  Zile de naä¹âŸtere  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.