THR CONSULTING GROUP - Cursuri de calificare turism si industria HoReCa Bucuresti Afisari: 4485
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 1774
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Poligrafiei, nr. 3-5, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0754070324; 0215492850 852; 0215492851 831
-------------------------
Web: Internet
  email: info@thrgroup.ro; georgiana.surdulescu@outlook.com
  site: www.thrgroup.ro

 
Cofetar - Patiser  
Detalii  
Durata: 6 zile, 36 de ore -10 ore pregătire teoretică -20 de ore pregătire practică - 6 ore evaluare Studii Absolvent de învăţământ gimnazial şi curs de calificare în domeniu / ÃŽncadrarea pe cartea de muncă să fie pe o ocupaţie din domeniu. Obiectivul cursului Specializarea cofetarilor / patiserilor în identificarea şi prelucrarea materiilor prime noi, în folosirea noilor tehnici de preparare a produselor de patiserie, prăjiturilor, torturilor şi a produselor de bombonerie, pe baza tehnologiei moderne. Pregătire teoretică şi practică Teorie: -Tehnologia produselor de patiserie - cofetărie Modulul de pregătire teoretică se finalizează cu test de verificare. Practică: Aplicaţii practice în bucătăria şi laboratorul bucătărie din cadrul THR (16 posturi individuale de lucru pentru cursanţi, o staţie de lucru pentru instructor). Tematica de pregătire cuprinde: -cunoaşterea materiilor prime noi -semifabricate de cofetărie -decoruri la platou şi la farfurie -produse de cofetărie pentru bucătari -produse de bombonerie Materiile prime şi auxiliare sunt asigurate de şcoală, pentru fiecare cursant. Modulul se finalizează cu caiet de lucru în bucătărie. Competenţe profesionale -Identificarea şi prelucrarea materiilor prime şi auxiliare noi -Realizarea produselor de patiserie noi -Realizarea torturilor moderne - Prepararea elementelor de decor din zahăr, fondant, marţipan, fructe, ciocolată - Prepararea prăjiturilor pe baza tehnologiei moderne - Realizarea de produse de bombonerie modernă Perspectiva profesională Curs de perfecţionare: Director de restaurant / berărie / bar de noapte / bar de zi / disco bar / discotecă / bufet / cofetărie - patiserie (studii: liceu cu bacalaureat), în urma căruia poate obţine Brevetul de Turism, în condiţiile prevăzute de reglementările legale în vigoare.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Agenti economici  |  Agentie servicii  |  Agentie turism  |  Agentie turism international  |  Agentie turism touroperator  |  Alimentatie publica cursuri  |  Aranjamentele florale  |  Aspicuri  |  Bar catering  |  Bar fructe  |  Bar salate  |  Barman preparator  |  Bufet fructe catering  |  Catering salate  |  Circuitul documentelor  |  Comunicarea cu clientii  |  Contractul de munca  |  Creme noapte  |  Creme patiserie  |  Cunostinte de baza   |  Curs barman  |  Curs marketing notiuni baza  |  Curs ospatar  |  Cursuri administrator pensiune turistica  |  Cursuri administratori pensiuni turistice  |  Cursuri agent turism  |  Cursuri agenti turism  |  Cursuri alimentatie publica  |  Cursuri bucatari  |  Cursuri calificare  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri cofetari  |  Cursuri comportament  |  Cursuri comunicare  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri director restaurant  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri ghid turism  |  Cursuri ghizi turistici  |  Cursuri igiena  |  Cursuri individuale  |  Cursuri legislatie   |  Cursuri manager proiect  |  Cursuri manager turism  |  Cursuri marketing  |  Cursuri operatori pc  |  Cursuri patiseri  |  Cursuri perfectionare  |  Cursuri specializare  |  Cursuri turism  |  Decor restaurant  |  Deserturi  |  Dezvoltare aplicatii  |  Director de marketing   |  Evaluare a muncii  |  Experienta si creativitate  |  Fonduri studii  |  Formare profesionala  |  Fructe mare  |  Garnituri legume  |  Garnituri salate  |  Garnituri, salate  |  Gestionarea politelor  |  Gestiunea resurselor umane  |  Hotel bar  |  Intocmirea documentelor primare   |  Istoria artei  |  Liceu teoretic  |  Locul de munca  |  Management calitate  |  Manager de proiect  |  Manager marketing,comunicare   |  Modulul de curs  |  Nivelul de formare  |  Oras international   |  Orez fructe mare  |  Patiseri cursuri  |  Pensiune fax  |  Pensiune turistica  |  Pensiuni turistice  |  Platou fructe   |  Prelucrare peste  |  Preparate calde  |  Preparate culinare  |  Preparate legume  |  Produse semifabricate  |  Programe de formare   |  Programe europene  |  Programe turistice  |  Programul de bar   |  Programul practic  |  Programul teoretic  |  Prospectarea pietei   |  Protectia muncii  |  Protectia muncii cursuri  |  Psihologia muncii  |  Restaurante catering  |  Salate peste  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea muncii  |  Semipreparate carne  |  Semipreparate peste  |  Servicii barman  |  Servicii comunicare  |  Servicii suplimentare  |  Servicii turism  |  Servicii turistice  |  Situatiilor conflictuale  |  Situatiilor financiare  |  Sosuri legume  |  Studii consumatori  |  Studii marketing  |  Tehnici comunicare  |  Tratamente termice  |  Tur oras  |  Turism international  |  Turism pensiuni  |  Turism seminarii  |  Turism spa  |  Turism weekend  |  Vizitarea obiectivelor turistice  |  Zile de naä¹âŸtere  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.