Liniile noastre de patiserie se adreseaza tuturor tipurilor de productie, de la cea artizanala la cea de mare productivitate. Astfel, in urma unei analize atente a necesitatilor clientului, ajungem la configuratii personalizate de pot cuprinde: - Dispozitiv pentru cernut faina cu separator de metale magnetic - Malaxor cu spirala pentru aluaturi de diferite consistente - Mixer planetar pentru aluaturi moi, creme si diverse umpluturi - Masina manuala, semi-automata sau automata pentru foietat - Dispozitiv automat pentru format cornuri si croissant - Linie automata productie formata din: banc accesorizat de lucru cu statie de taiere accesorizata si panou digital de control / memorare programe, unitate de calibrare cu fainator, umidificator, dozator electric pentru dozare in puncte sau continuo-intermitenta, ghilotina si dispozitiv automat de descarcare produs in tavi - Dispozitiv de dozare si umplere produse coapte - Dispozitiv coacere creme - Cuptor rotativ cu alimentare electrica sau cu gaz - Masini de ambalat tip flowpack sau cu folie termocontractibila |