| | | | Jgheaburi pentru zer Destinate stocarii respectiv scurgerii zerului rezultat la procesarea branzeturilor. detalii >>> | | | |
| | | | Sunt echipamente ce fac parte din linia de receptie a strugurilor, alaturi de desciorchinatoare si zdobitoare, pompe, schimbatoare de... detalii >>> | | | |
| | | | Celule electrice de fierbere, afumare, coacere, uscare Sunt destinate prelucrarii termice a mezelurilor si a produselor din carne, prin... detalii >>> | | | |
| | | | Desciorchinatul strugurilor, consta in detasarea boabelor de ciorchine si evacuarea separata ciorchinilor si resturilor vegetale de... detalii >>> | | | |
| | | | Sunt rezervoare tehnologice, executate din otel inoxidabil de inalta calitate AISI 304, destinate fermentarii vinurilor albe. Pot fi... detalii >>> | | | |
| | | | Este destinat pentru prelucrarea carnii si a pestelui. detalii >>> | | | |
| | | | Productivitate : 1.000 l/h - 25.000 l/hPentru alte productivitati - la comanda utilizatoruluiTemperaturi de regim - la comanda... detalii >>> | | | |
| | | | Contorizeaza cantitatea de lapte primita pentru procesare. Componenta: - filtru cu cartus filtrant; - pompa autoabsorbanta; -... detalii >>> | | | |
| | | | Formeaza punga din folie de tip rulou, dozeaza lichidul alimentar si dateaza. detalii >>> | | | |
| | | | http://www.valdo-invest.ro/images/thumbnails/images/produse/22_p7ng-300x386.jpg detalii >>> | | | |
| | | | Capacitati intre 1500 – 13000 kg pentru mustuiala Specificatii tehnice: Poarta de încărcare şi descărcare cu... detalii >>> | | | |
| | | | Rezervoare verticale pe picioare Sunt rezervoare specializate pentru stocare, executate din otel inoxidabil de inalta calitate AISI... detalii >>> | | | |
| | | | Asigura : pasteurizarea - racirea - maturarea produselor lactate procesate.Caracteristici: - vane (rezervoare) cilindrice inoxidabile;-... detalii >>> | | | |
| | | | Destinate tratamentului termic al mezelurilor sau a altor produse din carne. detalii >>> | | | |