Pornind de la ideea de oferi plăceri consumatorilor şi implicit calitate excelentă, firma şi-a integrat întregul ciclu de fabricaţie pe verticală: vie - vinficaţie - îmbuteliere. Pentru că strugurii sunt punctul de plecare pentru vinurile bune, punem un accent deosebit pe alegerea momentului în care se culeg strugurii şi conservării lor pe perioada transportului(culeşi în lăzi de 15 sau 350 kg si transportaţi la 10°C în camioane frigorifice). Vinificaţia se realizează într-o cramă modernă bine dotată (investiţie de 1.500.000 €) unde putem prelucra strugurii la momentul optim al maturităţii lor în plus, tot lanţul tehnologic este conceput astfel încat să respecte cât mai mult posibil integritatea strugurilor. Tot acest flux este bine dirijat de echipa româno-italiană de oenologi. Combinat vinificaţie: suprafaţa construita - 8700 mp, suprafaţa aferentă construcţie - 18000 mpLocaţie: Cernavoda, str. Cochirleni nr.1- Dealul Hinog (la circa 2,5 km de Oraşul Cernavoda - drumul de legatură dintre acesta şi localitatea Cochirleni)Capacitate de prelucrare: 3 500 t struguri (22 000hl). Linia de îmbuteliere, achiziţionată în anul 2003 şi extinsă în anul 2005 prin achiziţionarea unui monobloc (clătire şi maşină de pus capişoane) care are cadenţa reglabilă de 1000-3000 sticle/ora, asigurând respectarea tuturor normelor de igienă şi calitate. |