VINUL NOSTRU Afisari: 453
Categorie: COMERT >> Bauturi Vizitatori: 303
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str .Octav Cocarascu , nr.53 sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0758846286
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@vinulnostru.ro
  site: www.cramelepanciu.ro


 
Vinul nostru  
Detalii  
Scopul nostru este de a face vinuri albe si rosii din struguri nobili ajunsi la maturitate care mentina echilibrul, nuanta, si complexitate. Noi urmam o abordare minimalista in viticultura si intervenim  cat mai putin posibil in timpul procesului de vinificatie. Suntem convinsi ca prin aceasta abordare pentru o vinificatie, imbunatateste calitatea vinului.

     Exista, uneori, o divizie nefericita între entuziasti de vin care cauta nuante elegante de vinuri cu varsta, precum si cei care cauta de concentrare intensa struguri. Atitudinea noastra este ca fiecare categorie din VINUL NOSTRU  sa aiba o expresie si propriile sale proprietati, care poate fi îmbratisat pentru ceea ce este.

     Spre deosebire de multe întreprinderi vinicole, VINUL NOSTRU este obtinut prin metode traditionale.
     Fermentarea VINULUI NOSTRU are loc in butoaie de stejar avand cantitatea cuprinsa intre 2500 litri 8400 litri.


     Utilizarea butoaielor de stejar au un rol semnificativ în vinificatie si au un efect profund asupra vinurilor rezultate, cu impact culoarea, aroma, tanin-ul si textura vinului.
     Cu cat veti explora lumea vinului veti începe sa observati diferentele subtile ale pastrarii vinului in butoaie de stejar.

     Vinurile noastre sunt alcatuite din: Vin alb (sec, demi-sec si demi-dulce) si Vin Rosu  demi-dulce.

Vinul alb sec este obtinut prin cupajarea urmatoarelor soiuri de struguri: Feteasca alba, Feteasca Regala, Riesling.

Vinul alb demi-sec este obtinut prin cupajarea urmatoarelor soiuri de struguri: Aligote, Sauvignon.

Vinul alb demi-dulce este obtinut prin cupajarea urmatoarelor soiuri de struguri: Aligote, Sauvignon, Feteasca.

Vinul rosu demi-dulce este obtinut prin cupajarea urmatoarelor soiuri de struguri: Merlot 95% si Feteasca neagra 5%..
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Bucuresti  |  Cabernet sauvignon  |  Capital integral romanesc  |  Centrul national conservarea promovarea culturii traditionale  |  Comercializare  |  Distilate vin  |  Feteasca alba  |  Feteasca neagra  |  Feteasca regala  |  Fripturi de vita  |  Hartie scris  |  Merlot vin sec  |  Perioada medie   |  Soiuri vinuri  |  Struguri soi  |  Vanzare vinuri  |  Vin alb  |  Vin alb sauvignon   |  Vin franta  |  Vin romania  |  Vin rosu  |  Vin sec  |  Vinuri albe  |  Vinuri masa  |  Vinuri romanesti  |  Vinuri rosii  |  Vinuri spumante  |  Vinuri superioare  |  Vita de vie  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.