Gustare rece: Cocktail de creveti cu sos calypso; Pastrama din piept de rata usor afumat; Val-au-vent cu salata coleslaw si ou de prepelita cu grav lax; Prosciutto crudo cu melone; Tartina cu somon fumme si muguri de capere; Canape cu mousse din ficat de pui; Minifrigarui caprese cu balsamic vinaigrette; Selectiune de salamuri fine italienesti; Rulou de sunca umplut cu mozzarella si sparanghel; Selectiune de branzeturi fine cu nuci; Salata arabesca de masline Peste: File de peste spada acompaniat de broccoli, buchetel de morcovi, sparanghel si porumb sauté cu sos beurre blanc Sarmale: Sarmalute in foi de varza servite cu mamaliguta, ardei iute si costita afumata Mix grill: Duo de muschiulet de vitel si muschiulet de porc cu sos de ciuperci si soya acompaniat de cartofi duchesse si legume marinate la gratar Cosulet de paine gourmet si grissini cu aroma de rosmarin Sampanie si piscoturi la primire Mini brezel Platouri cu fructe exotice si piscoturi la primire Cafea esspreso - 2/persoane |